D vitamini damlasını fazla verdim

ynr16

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
9
2
30
D vitamini verirken ilk defa 6 damlaya yakın gitti durduramadan bi problem olurmu acaba internete yazınca bi sürü şey çıkıyo aynı durumu yaşayan varmı

D vitamini verirken ilk defa 6 damlaya yakın gitti durduramadan bi problem olurmu acaba internete yazınca bi sürü şey çıkıyo aynı durumu yaşayan varmı
1 kereden bir şey olmaz korkmayın, bundan sonra daha dikkatli olun tabii

Ben de 1 kereden bir şey olacağını düşünmüyorum. Ben bu durumu yaşamamak adına çay kaşığına damlatıp üzerine biraz sütümden damlatıp veriyorum. Fikir olsun

Ben de 1 kereden bir şey olacağını düşünmüyorum. Ben bu durumu yaşamamak adına çay kaşığına damlatıp üzerine biraz sütümden damlatıp veriyorum. Fikir olsun

Anne sutu ile vermek cok iyi bir fikir degil cunku icindeki bilesenler ile birlesip direk atilabilir
D vit icin en iyi secenek zeytin yagi, oda bebeklere olmaz ama buyudukce ek gida yaklastikca belki dusunulebilir

Konu sahibi yarinki dozu biraz gec ver normale gore kac kat vermis oldun 1 kereden birsey olmaz korkma

1 kereden bir şey olmaz korkmayın, bundan sonra daha dikkatli olun tabii
Hiç birsey olmaz merak etmeyin. Ben hergün bilinçli olarak 5 damla veriyorum. Hatta aksine kalsiyumunu destekliyor fazla verince ama siz fazla vermeyin tabi ki bizim kalsiyum düşük diye öyle veriyorum beb

Ay ben aynısını yaşamıştım 3 damla vereceğime caaart diye gitmişti damlalıktakinin hepsi anksiyete halinde doktora sordum birşey olmaz demişti internette yazan şeyler gerçekten korkunç onları okumamak lazım

D vitten ne olacak ki? Benim oğlum kafaya kendisi dikmişti hepsini içmişti, doktora sordum bi şey olmaz demişti. Merak etmeyin hiçbir şey olmaz

Gerçekten internete bakarsak yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…