D vitamini damlasını fazla verdim

ynr16

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
9
2
30
D vitamini verirken ilk defa 6 damlaya yakın gitti durduramadan bi problem olurmu acaba internete yazınca bi sürü şey çıkıyo aynı durumu yaşayan varmı😔

D vitamini verirken ilk defa 6 damlaya yakın gitti durduramadan bi problem olurmu acaba internete yazınca bi sürü şey çıkıyo aynı durumu yaşayan varmı😔
1 kereden bir şey olmaz korkmayın, bundan sonra daha dikkatli olun tabii 😊

Ben de 1 kereden bir şey olacağını düşünmüyorum. Ben bu durumu yaşamamak adına çay kaşığına damlatıp üzerine biraz sütümden damlatıp veriyorum. Fikir olsun 🙏🏻

Ben de 1 kereden bir şey olacağını düşünmüyorum. Ben bu durumu yaşamamak adına çay kaşığına damlatıp üzerine biraz sütümden damlatıp veriyorum. Fikir olsun 🙏🏻

Anne sutu ile vermek cok iyi bir fikir degil cunku icindeki bilesenler ile birlesip direk atilabilir
D vit icin en iyi secenek zeytin yagi, oda bebeklere olmaz ama buyudukce ek gida yaklastikca belki dusunulebilir

Konu sahibi yarinki dozu biraz gec ver normale gore kac kat vermis oldun 1 kereden birsey olmaz korkma

1 kereden bir şey olmaz korkmayın, bundan sonra daha dikkatli olun tabii 😊
Hiç birsey olmaz merak etmeyin. Ben hergün bilinçli olarak 5 damla veriyorum. Hatta aksine kalsiyumunu destekliyor fazla verince ama siz fazla vermeyin tabi ki bizim kalsiyum düşük diye öyle veriyorum beb

Ay ben aynısını yaşamıştım 3 damla vereceğime caaart diye gitmişti damlalıktakinin hepsi anksiyete halinde doktora sordum birşey olmaz demişti internette yazan şeyler gerçekten korkunç onları okumamak lazım

D vitten ne olacak ki? Benim oğlum kafaya kendisi dikmişti hepsini içmişti, doktora sordum bi şey olmaz demişti. Merak etmeyin hiçbir şey olmaz

Ay ben aynısını yaşamıştım 3 damla vereceğime caaart diye gitmişti damlalıktakinin hepsi anksiyete halinde doktora sordum birşey olmaz demişti internette yazan şeyler gerçekten korkunç onları okumamak lazım
Gerçekten internete bakarsak yandık😪

X