Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de 1 kereden bir şey olacağını düşünmüyorum. Ben bu durumu yaşamamak adına çay kaşığına damlatıp üzerine biraz sütümden damlatıp veriyorum. Fikir olsun
Ben de 1 kereden bir şey olacağını düşünmüyorum. Ben bu durumu yaşamamak adına çay kaşığına damlatıp üzerine biraz sütümden damlatıp veriyorum. Fikir olsun
Anne sutu ile vermek cok iyi bir fikir degil cunku icindeki bilesenler ile birlesip direk atilabilir D vit icin en iyi secenek zeytin yagi, oda bebeklere olmaz ama buyudukce ek gida yaklastikca belki dusunulebilir
Konu sahibi yarinki dozu biraz gec ver normale gore kac kat vermis oldun 1 kereden birsey olmaz korkma
Hiç birsey olmaz merak etmeyin. Ben hergün bilinçli olarak 5 damla veriyorum. Hatta aksine kalsiyumunu destekliyor fazla verince ama siz fazla vermeyin tabi ki bizim kalsiyum düşük diye öyle veriyorum beb
Ay ben aynısını yaşamıştım 3 damla vereceğime caaart diye gitmişti damlalıktakinin hepsi anksiyete halinde doktora sordum birşey olmaz demişti internette yazan şeyler gerçekten korkunç onları okumamak lazım
Ay ben aynısını yaşamıştım 3 damla vereceğime caaart diye gitmişti damlalıktakinin hepsi anksiyete halinde doktora sordum birşey olmaz demişti internette yazan şeyler gerçekten korkunç onları okumamak lazım