Merhaba 27 yaşında kadınım . Ortalama 1 aydır ara ara karın ağrısı çekiyorum . Sol kaburga altında oluyor genelde ağrım . Ve dışkı da kan da gördüm 3-4 defa . Dahiliyeye gittim makatta kaşıntı yanma vardı onunla başladı kan durumu. Krem yazdı gönderdi hiçbir test muayeneden geçirmedi . Ne önerirsiniz çok bilgi var kolon mudur ? Cerraha gitmeyi düşünüyorum o da klonoskopi isteyecek büyük ihtimalle inşallah hemoroid falan vardır da kanama ondan oluyordur gerçekten korkuyorum başına gelen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dışkıda kan
- Konu Sahibi Mada2
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet hemoroid yen değil karın ağrısı bende bağırsaktan mı acaba diye korkuyorumKolonoskopi yaptırmanız şart. Sol kaburga ve makat arası o kadar kısa değil. Hemoroid olsa ağrısı oraya vurur mu bilemedim.
Durumunuz yeni değil bir süredir devam ediyorsa bence cerraha gidin. Gaitada kan bağırsak kaynaklı, mide kaynakli veya bagsur kaynaklı olabilir. Neyden olduğunu öğrenin bnce. Sol kaburga altında mide ağrısı yaşıyorsunuz. İleri derece gastrit varsa bu bile kanama yapabilir. Bır doktora görünün bence.
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Kesinlikle kolonoskopi yaptırın bu şüpheyle yaşamaktansa , sağlık için adım atmak en iyisiMerhaba 27 yaşında kadınım . Ortalama 1 aydır ara ara karın ağrısı çekiyorum . Sol kaburga altında oluyor genelde ağrım . Ve dışkı da kan da gördüm 3-4 defa . Dahiliyeye gittim makatta kaşıntı yanma vardı onunla başladı kan durumu. Krem yazdı gönderdi hiçbir test muayeneden geçirmedi . Ne önerirsiniz çok bilgi var kolon mudur ? Cerraha gitmeyi düşünüyorum o da klonoskopi isteyecek büyük ihtimalle inşallah hemoroid falan vardır da kanama ondan oluyordur gerçekten korkuyorum başına gelen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Çarşamba günü için genel cerrahi ye randevu aldım gideceğimKesinlikle kolonoskopi yaptırın bu şüpheyle yaşamaktansa , sağlık için adım atmak en iyisi
Teşekkür ederim çarşamba gideceğimDurumunuz yeni değil bir süredir devam ediyorsa bence cerraha gidin. Gaitada kan bağırsak kaynaklı, mide kaynakli veya bagsur kaynaklı olabilir. Neyden olduğunu öğrenin bnce. Sol kaburga altında mide ağrısı yaşıyorsunuz. İleri derece gastrit varsa bu bile kanama yapabilir. Bır doktora görünün bence.
Gideceğim. Size de çok geçmiş olsunBabamın da aynısı başına geldi. Kolonoskopi ve endoskopi oldu. Kolonoskopide iki tane polip alındı onlar kanamaya neden oluyormuş. Şükürler olsun ki patoloji sonucu temiz çıktı.
Teşekkürler. Kötü düşünmeyin inşallah sizde polip filan çıkmaz. Babam bi ara ayağını kırıp bir ay yatmıştı hareketsizlikten oluşmuş.Gideceğim. Size de çok geçmiş olsun
- 5 Ekim 2020
- 13.367
- 35.873
- 548
- 36
Merhaba 27 yaşında kadınım . Ortalama 1 aydır ara ara karın ağrısı çekiyorum . Sol kaburga altında oluyor genelde ağrım . Ve dışkı da kan da gördüm 3-4 defa . Dahiliyeye gittim makatta kaşıntı yanma vardı onunla başladı kan durumu. Krem yazdı gönderdi hiçbir test muayeneden geçirmedi . Ne önerirsiniz çok bilgi var kolon mudur ? Cerraha gitmeyi düşünüyorum o da klonoskopi isteyecek büyük ihtimalle inşallah hemoroid falan vardır da kanama ondan oluyordur gerçekten korkuyorum başına gelen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Genel cerraha gitmeniz lazım.
Muayene edip hemoroid veya fissür olup olmadığını söyler. Dahiliyelik bir durum değil.
Eğer gerekirse kolonoskopi ister ama muayene ile karar verir. Önce dışkı tahlili yapar.
- 15 Ağustos 2024
- 9
- 1
- 1
- 33
Aynı durumdayız. Ağrım o kadar yukarı çıkmıyor ama benim, aralıklı karın ağrım var. Bugün geçmişti az evvel yine başladı. Devlet hastanesine gittim günü geç verdiler kplonoskopi için, sanırım özele gidip bu düşüncelerden kurtulmam gerekecek. İyice anksiyete oldum.Merhaba 27 yaşında kadınım . Ortalama 1 aydır ara ara karın ağrısı çekiyorum . Sol kaburga altında oluyor genelde ağrım . Ve dışkı da kan da gördüm 3-4 defa . Dahiliyeye gittim makatta kaşıntı yanma vardı onunla başladı kan durumu. Krem yazdı gönderdi hiçbir test muayeneden geçirmedi . Ne önerirsiniz çok bilgi var kolon mudur ? Cerraha gitmeyi düşünüyorum o da klonoskopi isteyecek büyük ihtimalle inşallah hemoroid falan vardır da kanama ondan oluyordur gerçekten korkuyorum başına gelen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşallah sağ olunTeşekkürler. Kötü düşünmeyin inşallah sizde polip filan çıkmaz. Babam bi ara ayağını kırıp bir ay yatmıştı hareketsizlikten oluşmuş.
Çarşamba gününe randevu aldım gideceğim teşekkür ederimGenel cerraha gitmeniz lazım.
Muayene edip hemoroid veya fissür olup olmadığını söyler. Dahiliyelik bir durum değil.
Eğer gerekirse kolonoskopi ister ama muayene ile karar verir. Önce dışkı tahlili yapar.
Geçmiş olsun sizede genel cerrahiye mi gittinizAynı durumdayız. Ağrım o kadar yukarı çıkmıyor ama benim, aralıklı karın ağrım var. Bugün geçmişti az evvel yine başladı. Devlet hastanesine gittim günü geç verdiler kplonoskopi için, sanırım özele gidip bu düşüncelerden kurtulmam gerekecek. İyice anksiyete oldum.
- 15 Ağustos 2024
- 9
- 1
- 1
- 33
Hayır, gastroenteroloji cerrahisinde gittim ben. Ankaradayım. Siz hangi şehirdesinizGeçmiş olsun sizede genel cerrahiye mi gittiniz
Anladım ben Çanakkale deyimHayır, gastroenteroloji cerrahisinde gittim ben. Ankaradayım. Siz hangi şehirdesiniz