Dış Gebelik

İnşallah bakalım, sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
İnşallah kuzum benim inşallah sen de çok fazla psikolojini bozma ayva yemeye basla vallahi ben basladım ❤sımdıden yıyorum sizde yiyin bebeklerımız güzel olsun

Merhabalar sonucunuz ne oldu

Merhaba canım sonucun ne oldu
Kesem çok şükür gözüktü, bebek henüz yok geç döllenme olmuş çünkü :) bu çarşamba tekrar gideceğiz. Hafif bi lekelenmem oldu doktoruma yazdım regl gibi olmazsa sorun yok dedi. Bilemedim yaşadın mı hiç lekelenme?

Kesen gözüktüyse ne mutlu canım çok şükür:)) yerleşme lekelenmesi olabilir istersen doktor kontrolünde progestana başlatsın seni

Kesen gözüktüyse ne mutlu canım çok şükür:)) yerleşme lekelenmesi olabilir istersen doktor kontrolünde progestana başlatsın senibu

Kesen gözüktüyse ne mutlu canım çok şükür:)) yerleşme lekelenmesi olabilir istersen doktor kontrolünde progestana başlatsın seni
7 haftalıkken yerleşme kanaması olur mu ki?

Kesem gözüktü. Geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyormuşum. Bu hafta da bebek görünür dedi çarşamba gidicez bakalım
Gözünüz aydın öncelikle cok sevindim. Anlamadığım sey değer 1500 lerin üzerindeyken önce gözükmedi. Sonra gözüktü değil mi ben dıs gebelik gecirmis biri olarak bundan sonra cok dikkatli olmalıyım ondan soruyorum

Değerim 3300ü geçince kesem gözüktü ama bebek gözükmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…