• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası süreç

Elif343455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar dış gebelik sonrası tekrar sağlıklı gebelik için neler yaptınız, doktor kontrolüne gittiniz mi, rahim filmi çektirdiniz mi veya uyguladığınız kürler vs oldu mu? Birde dış gebelik sonrasında ara ara karnımda sızı afif ağrı hissediyorum bu normal mi yaşayan var mı? Gebe kalmak istiyorum tekrardan ama korkuyorum hatta doktor fobisi oluştu doktora gitmeye korkuyorum :(((( Ama gitmem de lazım :((

Ağustos ayında dış gebelik yaşadım rahim filmi şuanlık doktorum istemedi. Tedavi gebeliğe tekrar başladık..
Dış gebelikten sonra ilk adet+yumurtlamada ağrı hissetmiştim hep sonradan azalarak bitti. Bu ay korunma bitti doktor kontrolünde tedaviye başladık. Femera kullandım tekrar ağrılarım oldu insan korkuyor ama henüz neticeye çok var 🥲

Kızlar dış gebelik sonrası tekrar sağlıklı gebelik için neler yaptınız, doktor kontrolüne gittiniz mi, rahim filmi çektirdiniz mi veya uyguladığınız kürler vs oldu mu? Birde dış gebelik sonrasında ara ara karnımda sızı afif ağrı hissediyorum bu normal mi yaşayan var mı? Gebe kalmak istiyorum tekrardan ama korkuyorum hatta doktor fobisi oluştu doktora gitmeye korkuyorum :KK43:((( Ama gitmem de lazım :KK43:(
Bende 2022 de yaşamıştım. Değerim sıfır olduktan 6 ay sonra korunmasız ilişki yaşamaya başladım. Herhangi bir ilaç vs kullanmadım. Rahim filmi çektirmedim. 2023 ocakta hamile kaldım. Hatta ona da dış dediler ama çok şükür normal gebelik oldu . Sizlere de tez zamanda sağlıkla nasip etsin Rabbim 🤲🏻

Bende 2022 de yaşamıştım. Değerim sıfır olduktan 6 ay sonra korunmasız ilişki yaşamaya başladım. Herhangi bir ilaç vs kullanmadım. Rahim filmi çektirmedim. 2023 ocakta hamile kaldım. Hatta ona da dış dediler ama çok şükür normal gebelik oldu . Sizlere de tez zamanda sağlıkla nasip etsin Rabbim 🤲🏻
Yaa çok sevindim ne güzel umarım benimde bundan sonra sağlık gebeliğim olur , dış gebelik olma sebebi ile ilgili birşey dedi mi doktorlar birde değeriniz sıfırlandıktan sonra ağrı veya akıntı durumunuz oldu mu

Ağustos ayında dış gebelik yaşadım rahim filmi şuanlık doktorum istemedi. Tedavi gebeliğe tekrar başladık..
Dış gebelikten sonra ilk adet+yumurtlamada ağrı hissetmiştim hep sonradan azalarak bitti. Bu ay korunma bitti doktor kontrolünde tedaviye başladık. Femera kullandım tekrar ağrılarım oldu insan korkuyor ama henüz neticeye çok var 🥲
Benimde Şuan hafifi sızı ağrılarım oluyor ara ara acaba psikolojik mi diye düşünüyorum tüplerimi kontrol ettirmeden gebe kalmak beni korkutuyor ama doktora gitmeye de korkuyorum artık , ilacı neden verdi ? İnşaAllaj sağlıklı gebeliğiniz olur

Yaa çok sevindim ne güzel umarım benimde bundan sonra sağlık gebeliğim olur , dış gebelik olma sebebi ile ilgili birşey dedi mi doktorlar birde değeriniz sıfırlandıktan sonra ağrı veya akıntı durumunuz oldu mu
Olur inş. Bende sizin gibi hep düşünürdüm ama akışa bıraktım kendimi ve çok şükür oldu. Düşününce hep daha zor oluyor. Sıfırlandıktan sonra ağrım olmadı. Akıntıyı hatırlamıyorum. Zaten çok geçmeden adet görmüştüm. Eski adet düzenim devam etmişti

Benimde Şuan hafifi sızı ağrılarım oluyor ara ara acaba psikolojik mi diye düşünüyorum tüplerimi kontrol ettirmeden gebe kalmak beni korkutuyor ama doktora gitmeye de korkuyorum artık , ilacı neden verdi ? İnşaAllaj sağlıklı gebeliğiniz olur
Ben rahim filmini dış gebelikten hemen önce çektirdiğim için tekrar istemedi doktorum. Pco var bende o yüzden tedavi ile hamile kalmaya çalışıyorum 🥲

Back
X