• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası hamilelik

zellismiyyy

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
69
26
8
23
Kızlar 1 ay önce dış gebelik yaşadım ama benimki biraz farklı iğne veya kürtaj olmadım 6 günde atlattım kanama şeklinde şimdi üzerinden 1 ay geçti adetimi 10 gün gecikti dün kan verdim değerim 20 çıktı hamilemiyim yoksa dış gebelikten mi lütfen yardımcı olabilir misiniz 💗

Kızlar 1 ay önce dış gebelik yaşadım ama benimki biraz farklı iğne veya kürtaj olmadım 6 günde atlattım kanama şeklinde şimdi üzerinden 1 ay geçti adetimi 10 gün gecikti dün kan verdim değerim 20 çıktı hamilemiyim yoksa dış gebelikten mi lütfen yardımcı olabilir misiniz 💗
Canım öncelikle geçmiş olsun. Hiçbir işlem yapılmadan düşük nasıl sağlandı ben anlamadım dış gebelik rahimde olmadığı için kanamayla atılmaz dedi bana doktorum sana nasıl bi yol izlendi tam anlayamadım. Beta zaten bir ayı geçmişti benim sıfırlanması sıfırlanana kadar da 2 4 günde bir beta istiyor doktor sıfırı görene kadar düşük sağlandı demiyorlar yani

Bugün yerleşme kanaması gibi tekrar kanamam geldi ama çok az kahverengi renkte emin olmak için tekrar kan vereceğim çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🌸

Back