• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış gebelik sonrası hamile kalan var mı tedavisiz

nurhayat47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
11
1
1
21
kızlar ben 1 ay önce dış gebelik geçirdim iki doz sağ ve sol kalcadan mtx vuruldu 3veya 6 ay korunmak gerektiği söylendi benim gibi olup hamile kalan var mı veya tedavisiz hamile kalan lütfen bana yardımcı olun tekrar aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum...

kızlar ben 1 ay önce dış gebelik geçirdim iki doz sağ ve sol kalcadan mtx vuruldu 3veya 6 ay korunmak gerektiği söylendi benim gibi olup hamile kalan var mı veya tedavisiz hamile kalan lütfen bana yardımcı olun tekrar aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum...
Merhaba ben de temmuz ayında boş gebelik geçirmiş biriyim hiç olmayacağını düşündüm sonrasında Çok depresif bir hal aldım kayıp beni çok üzmüştü doktorum 3 ay korunun dedi bir ay korundum diğer aylar devam ettim korunduğum ay haricinde 2 ay olmadı yani doktorumun dediği yere geldik yine 3 ay olmadı yani , 3 ayın sonunda hamile kaldığımı öğrendim şimdi 3 aylık hamileyim neredeyse. Gebe kalabiliyorsunuz böyle düşünün tekrar nasip olacaktır vücudunuza biraz zaman verin.

Back