Canım ben iki defa dış gebelik geçirdim. Geçmiş olsun canım kese görünmez zatenn dış gebelikte. Döllenme tüpte oluyor. Dikkat et. Kanama ile atarsan en iyisi. Betan düşüyorsa daha iyi. Doğal yolla atmış olursun. İki güne bir kan değerine bakıp takip etmelisin2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum yani en azından bu aykinin de kimyasal olmasını ümit ediyorum. Beta hcg düşmeye başladı fakat bugünkü ultrasonda sağ tüpün bitiş kısmında yumurtalığa da yakın kese gibi bir şey göründü. Doktorlar dış gebelik olabilir demişlerdi, 3 ay öncesinde tüp ver perde ameliyatım olduğu için. Ama bu SARI CİSİM de olabilir dedi doktor. Bu tip bir şey yaşayan var mı kızçeler? Her geçen gün yeni şeyler çıkıyor...
bir de şu an beta hcg 136. Bu düzeydeki bhcg de bu kesenin görünmesi mümkün mü ki, çok yükselmedi zira... en yüksek 211 i gördük
Kimsenin başına gelmemiş :) zati böyle ucibik şeyler hep benim başıma gelir :)
Canim konu degisik geldi bende gorunsunki kadinlar cevap versin diye yazdim.,. Farkli yazmisim anlatmak istedigimi kbakma canim yane boyle bisey bende ilk defa duyuyorum cok acayip geldi yane onu kastetmeye valistim yane sen zor yerden sormussun kafa gitti bendeYok yavrum en son pazar açmıştım konu, sen karıştırdın herhalde... ama olsun yine de bir şey yazmışsın teşekkürler
Sağol canım, dış gebelik de kanamayla sonlanabilir yani... umarım öyle olur yaaaa. TeşekkürlerCanım ben iki defa dış gebelik geçirdim. Geçmiş olsun canım kese görünmez zatenn dış gebelikte. Döllenme tüpte oluyor. Dikkat et. Kanama ile atarsan en iyisi. Betan düşüyorsa daha iyi. Doğal yolla atmış olursun. İki güne bir kan değerine bakıp takip etmelisin
Yok canım yanlış anlamadım, sen kusura bakma. Bana da doktorlar her gün yeni bir şey diyor, kafam obondene olduCanim konu degisik geldi bende gorunsunki kadinlar cevap versin diye yazdim.,. Farkli yazmisim anlatmak istedigimi kbakma canim yane boyle bisey bende ilk defa duyuyorum cok acayip geldi yane onu kastetmeye valistim yane sen zor yerden sormussun kafa gitti bende
Yaaaa bir yeni bilgi dahasari cisimde neymis kiz oyle :)) degrrn dusuyo sanki canim dis gebelkse belki kendilgnden duseer insallah.kese daha olusmaz o degrlerde ama bilemedimde simdi.cisime takildim
Ama taktigim ise yaradi insalllah arkadaslarin sana faydasi dokunurYok canım yanlış anlamadım, sen kusura bakma. Bana da doktorlar her gün yeni bir şey diyor, kafam obondene oldu
:) teşekkürlerAma taktigim ise yaradi insalllah arkadaslarin sana faydasi dokunur
Kanaman artması hcg ti düşürüp gün be gün. Ne güzel iğneye gerek kalmadan doğal yolla atiyorsunuz. Geçmiş olsun tekrar. Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canımAyyy gerçekten miiiiakşamdan beri kimleri kimleri aradım yazdım... kimse bilmiyor bir şey. Yalnız değilmişim e ben kormayım o zaman. Kanamam arttı biraz sanki, hcg de düştü mü tamamm... rahatladım biraz canım yaaa sağol.
Beta hcg bugün 80 progesteron 1,5 a düşmüş. İnsan düştüğüne de sevinebiliyormuş... içimden bir şeyler düştü bugün. Kırmızı mercimek tanesi büyüklüğünd içinde beyaz, siyah bir iki siyah noktası olan minnacık bi şey. Ne garip... günlerce bekliyorsun katlayarak yükselsin diye, şimdilerde bir an önce düşsün dediğin. Çok karmaşık duygular bunlar.
Leylaklar getiriyorsun bana güneşli bir gün
Onu saçlarından topladığın belli
Bir leylak bahçesisin karşımda...
Böyle kucağında kalsa daha iyi...
Bir vazoya bırakıp gidiyorsun...
Sen gidiyorsun, leylaklar kalıyor mu sankiRıfat Ilgaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?