Merhaba adetimden 2 gün önce göğüs hassasiyetimden dolayı idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 tane yaptım ve üçüde pozitif. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim bhcg 1491 çıktı kadın doğumdan randevu aldım o gün adetim 2 gün geçmişti vajinal ultrasonla baktı kese yok dedi kan istedi 4149 çıktı ama ultrasonda görülmedi diye şüphelendi ve 2 gün sonraya tekrar kan istedi. Ve bana düşük dış gebelik yada normal olabilir ama 3 ihtimalde var dedi fakat moralim çok bozuldu. Böyle bi durum hakkında bilgis olan var mı??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik mi yaşıyorum
- Konu Sahibi Daphnemm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bhcg #dış gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.915
- 548
- 36
Merhaba adetimden 2 gün önce göğüs hassasiyetimden dolayı idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 tane yaptım ve üçüde pozitif. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim bhcg 1491 çıktı kadın doğumdan randevu aldım o gün adetim 2 gün geçmişti vajinal ultrasonla baktı kese yok dedi kan istedi 4149 çıktı ama ultrasonda görülmedi diye şüphelendi ve 2 gün sonraya tekrar kan istedi. Ve bana düşük dış gebelik yada normal olabilir ama 3 ihtimalde var dedi fakat moralim çok bozuldu. Böyle bi durum hakkında bilgis olan var mı??
Öncelikle inşallah gebelik vardır.
Ama yoksa da daha çok yeni bir şey bu kadar erken heveSlenme. Birkaç gün beklemekten başka yapacak bir şey yok.
- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
- 63
Bugun benımde degerım 1500 cıktı ama kese gorulmedı dıs gebelık olma ıhtımalı var cok korkuyorum yaMerhaba adetimden 2 gün önce göğüs hassasiyetimden dolayı idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 tane yaptım ve üçüde pozitif. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim bhcg 1491 çıktı kadın doğumdan randevu aldım o gün adetim 2 gün geçmişti vajinal ultrasonla baktı kese yok dedi kan istedi 4149 çıktı ama ultrasonda görülmedi diye şüphelendi ve 2 gün sonraya tekrar kan istedi. Ve bana düşük dış gebelik yada normal olabilir ama 3 ihtimalde var dedi fakat moralim çok bozuldu. Böyle bi durum hakkında bilgis olan var mı??
2 güne bir artıyo mu değeriniz sizin şuanda görülmemesi normal olabilir canımBugun benımde degerım 1500 cıktı ama kese gorulmedı dıs gebelık olma ıhtımalı var cok korkuyorum ya
- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
- 63
En son gecen hafta cuma 65 di bugun 1500 oldu ama kese yok alttan muayne oldugum halde2 güne bir artıyo mu değeriniz sizin şuanda görülmemesi normal olabilir canım
Değer artışların normal görünüyo bazı durumlarda geç döllenmeden kaynaklı 4000 lerdeyken görülüyo kese benim değerim yüksek çıkmasına rağmen alt muayenede kese yok dediEn son gecen hafta cuma 65 di bugun 1500 oldu ama kese yok alttan muayne oldugum halde
- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
- 63
Yarın kan vericem istenilen değerde değilse doktor acile gidip dış gebeliğe bakılsın dedi inşallah artmıştırPekı neyaptınız nasıl sonuclandı
- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
- 63
- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
kan degerınız guzel artmıs dış gebelıkte duzensız oluyor dıye bılıyorum ..gec dollenme belkı de..doktorlar tüm kötü olasılıkları sıralarlar umarım normal gebelıktırMerhaba adetimden 2 gün önce göğüs hassasiyetimden dolayı idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 tane yaptım ve üçüde pozitif. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim bhcg 1491 çıktı kadın doğumdan randevu aldım o gün adetim 2 gün geçmişti vajinal ultrasonla baktı kese yok dedi kan istedi 4149 çıktı ama ultrasonda görülmedi diye şüphelendi ve 2 gün sonraya tekrar kan istedi. Ve bana düşük dış gebelik yada normal olabilir ama 3 ihtimalde var dedi fakat moralim çok bozuldu. Böyle bi durum hakkında bilgis olan var mı??
İnşallah insan sevinemiyo bilekan degerınız guzel artmıs dış gebelıkte duzensız oluyor dıye bılıyorum ..gec dollenme belkı de..doktorlar tüm kötü olasılıkları sıralarlar umarım normal gebelıktır
İnşallah seninde herşey istediğin gibi gider umarımİnsallah saglıklı bır bebekse degerlerın artmıstır
- 24 Nisan 2019
- 132
- 95
- 18
Merhaba sonuc ne çıktı acaba ben de yüksek değerleri görüyorum korku var içimdeMerhaba adetimden 2 gün önce göğüs hassasiyetimden dolayı idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 tane yaptım ve üçüde pozitif. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim bhcg 1491 çıktı kadın doğumdan randevu aldım o gün adetim 2 gün geçmişti vajinal ultrasonla baktı kese yok dedi kan istedi 4149 çıktı ama ultrasonda görülmedi diye şüphelendi ve 2 gün sonraya tekrar kan istedi. Ve bana düşük dış gebelik yada normal olabilir ama 3 ihtimalde var dedi fakat moralim çok bozuldu. Böyle bi durum hakkında bilgis olan var mı??
Çok şükür keseyi gördük özele gittik. Bazen ultrason kalitesinden dolayı görülemeyeceğini söylediMerhaba sonuc ne çıktı acaba ben de yüksek değerleri görüyorum korku var içimde
- 24 Nisan 2019
- 132
- 95
- 18
Çok şükür keseyi gördük özele gittik. Bazen ultrason kalitesinden dolayı görülemeyeceğini söyled
gözünüz Aydın :) Bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah keseyi kaçıncı günde gördünüz tam olarak ? Yada hafta olarak ne zamana denk geldi?Çok şükür keseyi gördük özele gittik. Bazen ultrason kalitesinden dolayı görülemeyeceğini söyledi
İnşallah vajinal ultrasonla göründü 4 hafta 5 gündügözünüz Aydın :) Bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah keseyi kaçıncı günde gördünüz tam olarak ? Yada hafta olarak ne zamana denk geldi?
- 24 Nisan 2019
- 132
- 95
- 18
Maşallah :) doktor bana 12. Günden sonra 2 hafta bekleyelim dedi su an bende 4+5 im gitsem görünür mü acaba ? kahverengi akıntım oldu dün şimdi de belim ve bacaklarım ağrıyor keseyi görsem rahatlarım aslında ama bilemedimİnşallah vajinal ultrasonla göründü 4 hafta 5 gündü
Alttan bakıldığı zamn görünüyo kese ama karından bakılsın istersen 6 haftayı beklemen lazım. Ağrılar bendede olmuştu yavaş yavaş yerleşiyo rahmine oyüzdenmiş hayırlı olsunMaşallah :) doktor bana 12. Günden sonra 2 hafta bekleyelim dedi su an bende 4+5 im gitsem görünür mü acaba ? kahverengi akıntım oldu dün şimdi de belim ve bacaklarım ağrıyor keseyi görsem rahatlarım aslında ama bilemedim
- 24 Nisan 2019
- 132
- 95
- 18
Alttan bakıldığı zamn görünüyo kese ama karından bakılsın istersen 6 haftayı beklemen lazım. Ağrılar bendede olmuştu yavaş yavaş yerleşiyo rahmine oyüzdenmiş hayırlı olsun
yogun kahverengi akıntım var öyle akıntı gibi de degil adet öncesi başlar ya önce koyu olur öyle gibi çok korkuyorum şu an
Doktora gidin bence hem bu şekilde insan daha çok stres oluyo en azından normal mi değil mi söyleryogun kahverengi akıntım var öyle akıntı gibi de degil adet öncesi başlar ya önce koyu olur öyle gibi çok korkuyorum şu an