• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik mi yaşıyorum

Daphnemm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
24
6
16
27
Merhaba adetimden 2 gün önce göğüs hassasiyetimden dolayı idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 tane yaptım ve üçüde pozitif. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim bhcg 1491 çıktı kadın doğumdan randevu aldım o gün adetim 2 gün geçmişti vajinal ultrasonla baktı kese yok dedi kan istedi 4149 çıktı ama ultrasonda görülmedi diye şüphelendi ve 2 gün sonraya tekrar kan istedi. Ve bana düşük dış gebelik yada normal olabilir ama 3 ihtimalde var dedi fakat moralim çok bozuldu. Böyle bi durum hakkında bilgis olan var mı??

Merhaba adetimden 2 gün önce göğüs hassasiyetimden dolayı idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 tane yaptım ve üçüde pozitif. Ertesi gün sağlık ocağında kan verdim bhcg 1491 çıktı kadın doğumdan randevu aldım o gün adetim 2 gün geçmişti vajinal ultrasonla baktı kese yok dedi kan istedi 4149 çıktı ama ultrasonda görülmedi diye şüphelendi ve 2 gün sonraya tekrar kan istedi. Ve bana düşük dış gebelik yada normal olabilir ama 3 ihtimalde var dedi fakat moralim çok bozuldu. Böyle bi durum hakkında bilgis olan var mı??

Öncelikle inşallah gebelik vardır.
Ama yoksa da daha çok yeni bir şey bu kadar erken heveSlenme. Birkaç gün beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Bugun benımde degerım 1500 cıktı ama kese gorulmedı dıs gebelık olma ıhtımalı var cok korkuyorum ya 🙁

En son gecen hafta cuma 65 di bugun 1500 oldu ama kese yok alttan muayne oldugum halde 😞
Değer artışların normal görünüyo bazı durumlarda geç döllenmeden kaynaklı 4000 lerdeyken görülüyo kese benim değerim yüksek çıkmasına rağmen alt muayenede kese yok dedi 😔

kan degerınız guzel artmıs dış gebelıkte duzensız oluyor dıye bılıyorum ..gec dollenme belkı de..doktorlar tüm kötü olasılıkları sıralarlar umarım normal gebelıktır

Merhaba sonuc ne çıktı acaba ben de yüksek değerleri görüyorum korku var içimde

Çok şükür keseyi gördük özele gittik. Bazen ultrason kalitesinden dolayı görülemeyeceğini söyled
Çok şükür keseyi gördük özele gittik. Bazen ultrason kalitesinden dolayı görülemeyeceğini söyledi
gözünüz Aydın :) Bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🏻🤗 keseyi kaçıncı günde gördünüz tam olarak ? Yada hafta olarak ne zamana denk geldi?

İnşallah 🙏🏻 vajinal ultrasonla göründü 4 hafta 5 gündü 😊
Maşallah 🧿 :) doktor bana 12. Günden sonra 2 hafta bekleyelim dedi su an bende 4+5 im gitsem görünür mü acaba ? :( kahverengi akıntım oldu dün şimdi de belim ve bacaklarım ağrıyor keseyi görsem rahatlarım aslında ama bilemedim 🤷🏻‍♀️

Maşallah 🧿 :) doktor bana 12. Günden sonra 2 hafta bekleyelim dedi su an bende 4+5 im gitsem görünür mü acaba ? :KK43: kahverengi akıntım oldu dün şimdi de belim ve bacaklarım ağrıyor keseyi görsem rahatlarım aslında ama bilemedim 🤷🏻‍♀️
Alttan bakıldığı zamn görünüyo kese ama karından bakılsın istersen 6 haftayı beklemen lazım. Ağrılar bendede olmuştu yavaş yavaş yerleşiyo rahmine oyüzdenmiş hayırlı olsun 😊

Alttan bakıldığı zamn görünüyo kese ama karından bakılsın istersen 6 haftayı beklemen lazım. Ağrılar bendede olmuştu yavaş yavaş yerleşiyo rahmine oyüzdenmiş hayırlı olsun 😊

yogun kahverengi akıntım var öyle akıntı gibi de degil adet öncesi başlar ya önce koyu olur öyle gibi çok korkuyorum şu an 😢

Back