.doktorum beta değerim yükselince dış gebelikten şüphelenmişti Pazartesi günü methotrexate iğnesi bi doz oldum aradan iki gün geçti değerim 2200 den 3040 a çıktı ama kese gözükmüyor dedi cuma tekrar kontrole çağırdı merak ettiğim bu betanın yüksek çıkması ve kesenin hala görülmemesi normal mi fikrinizi almak istedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik mi kimyasal mı
- Konu Sahibi mina55ert
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım öncelikle çok geçmiş olsun.doktorum beta değerim yükselince dış gebelikten şüphelenmişti Pazartesi günü methotrexate iğnesi bi doz oldum aradan iki gün geçti değerim 2200 den 3040 a çıktı ama kese gözükmüyor dedi cuma tekrar kontrole çağırdı merak ettiğim bu betanın yüksek çıkması ve kesenin hala görülmemesi normal mi fikrinizi almak istedim
Yüksek Değere göre kesenin rahimde görünmesi gerek canım bende yaşadım ve zor bişey inşallah kısa sürede sağlığına kavuşması isterim . Bebek malesef ki follop tuplerinde büyüyor ve o yüzden görünmüyor ulyrasonda karimdan baktılar göremediler allttan baktılar yine göremediler ve kesin dış gebelik dediler .
Karından ultrasondan baktıysa görülmemesi normal. Ama vajinal ultrasonsa gözükmesi lazımdı. Kimyasal o kadar yükseliyor mu, emin değilim. Daha düşük değerlere çıktığını gördüm. Kimyasalda o kadar yükseldiğini görmedim yani. Ama dış gebelikte yükselebiliyor diye biliyorum. Cumaya net belli olur
3600 da göruldu benım de belkı ertesı gunu gitsen görunurdu doktorlar net olmayı sevıyorlar belki senınde oyle olcak umutsuz olma.doktorum beta değerim yükselince dış gebelikten şüphelenmişti Pazartesi günü methotrexate iğnesi bi doz oldum aradan iki gün geçti değerim 2200 den 3040 a çıktı ama kese gözükmüyor dedi cuma tekrar kontrole çağırdı merak ettiğim bu betanın yüksek çıkması ve kesenin hala görülmemesi normal mi fikrinizi almak istedim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun
Yüksek Değere göre kesenin rahimde görünmesi gerek canım bende yaşadım ve zor bişey inşallah kısa sürede sağlığına kavuşması isterim . Bebek malesef ki follop tuplerinde büyüyor ve o yüzden görünmüyor ulyrasonda karimdan baktılar göremediler allttan baktılar yine göremediler ve kesin dış gebelik
anladım canm çok teşekkür ederimCanım öncelikle çok geçmiş olsun
Yüksek Değere göre kesenin rahimde görünmesi gerek canım bende yaşadım ve zor bişey inşallah kısa sürede sağlığına kavuşması isterim . Bebek malesef ki follop tuplerinde büyüyor ve o yüzden görünmüyor ulyrasonda karimdan baktılar göremediler allttan baktılar yine göremediler ve kesin dış gebelik dediler .
Dün iğne yaptım bugün inanılmaz karın ağrısı yaşadım ve kan birikimi gibi şeyler çıktı acaba düşük tamamlandı mı devam edecek mi sizin nasıldı canım bazıları az kanama diyor ama bnm biraz olduİğneden sonra beta yükselir iğnenin 7.günü düşüş beklenir yani asıl sonuç iğnenin 7. Günü canım geçmiş olsun kese artık görüleceğini zannetmiyorum tüpte ise. Artık iğne onu her neredeyse parçalayarak kanamayla atacak
İğneden sonra beta yükselir iğnenin 7.günü düşüş beklenir yani asıl sonuç iğnenin 7. Günü canım geçmiş olsun kese artık görüleceğini zannetmiyorum tüpte ise. Artık iğne onu her neredeyse parçalayarak kanamayla atacaca
Devam eder yüksek ihtimalle kanama. bende totalde 1 2 hafta kanama oldu diye hatırlıyorum çünkü. Sancıdan duramayacak kıvama gelirsen eğer direk hastaneye gitDün iğne yaptım bugün inanılmaz karın ağrısı yaşadım ve kan birikimi gibi şeyler çıktı acaba düşük tamamlandı mı devam edecek mi sizin nasıldı canım bazıları az kanama diyor ama bnm biraz oldu
Merhaba düşük kanamasından nakşediyorsunuz değil mi ? Benim bugün tam anlamıyla başladı 12 gündür kanamam günlük ped kadar devam ediyordu. Lekelenme şeklindeydi. Cuma günü sağlıklı gebelik olmadığını betamın 350 ye düştüğünü öğrendim. Bugünde kanamam adet gibi bayağı başladı ama normalde adet ağrım kasıklarımda olur. Bu ağrı bildiğiniz makat bölgemde. Alt kısımda yoğunlaşıyor. Bu normal mi ? Doktor çok yoğun ağrı olursa ya da yoğun kanama gidin dedi ama normalden bir tık fazla kanamam da ağrımda.Devam eder yüksek ihtimalle kanama. bende totalde 1 2 hafta kanama oldu diye hatırlıyorum çünkü. Sancıdan duramayacak kıvama gelirsen eğer direk hastaneye git
Öncelikle sizede çok geçmiş olsun ama benim bahsettiğim dış gebelik düşüğü. Yani normal rahim düşüğü ile aynı değil. Ağrısı sızısı iç kanama tehlikesinden kaynaklı,kanaması beta hcg düşüşlerinden kaynaklı Yani dış gebelik sonlandırması diyeyim. Sizinki normal düşük anladığım kadarıyla o konuda pek bir bilgim tecrübem yokMerhaba düşük kanamasından nakşediyorsunuz değil mi ? Benim bugün tam anlamıyla başladı 12 gündür kanamam günlük ped kadar devam ediyordu. Lekelenme şeklindeydi. Cuma günü sağlıklı gebelik olmadığını betamın 350 ye düştüğünü öğrendim. Bugünde kanamam adet gibi bayağı başladı ama normalde adet ağrım kasıklarımda olur. Bu ağrı bildiğiniz makat bölgemde. Alt kısımda yoğunlaşıyor. Bu normal mi ? Doktor çok yoğun ağrı olursa ya da yoğun kanama gidin dedi ama normalden bir tık fazla kanamam da ağrımda.