- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
- Konu Sahibi feministic
arkadaslar, yaklaşık 9 aylık denemelerimizin sonucunda bu ay hamile kaldıgımı öğrendim. sat 4 temmuz. 5 ağustos'ta kan testi 15,52 çıkmıştı. tam 48 saat sonra 21,1 çıktı. ve bu testten 1,5 gün sonra kanamam başladı. son yaptırdıgım testten 3,5 gün sonra başka bir hastanede değerim 35 çıktı ve o gün kanamanın 3. günündeydim. sormak istediğim değer artarken kanama olması normal mi? bir de bu gibi kimyasal gebeliklerden sonra yogun bir kanamanın oldugunu duymustum ama benimki normal adet dönemlerime göre daha az ve kısa oldu. gebelik devam ediyor olabilir mi? bundan sonraki adımlarda yapmam gereken nedir? fikirlerinizi bekliyorum, kafam karışık...
diye yazmıstım daha önce actıgım bi konuda ve su an en son testten bir hafta sonra yani bugün değerim 195 olmuş. kanamam bitti lekelenmeler devam ediyor. sizce nedir bu? bazı arkadaslar üstüne görme olabilir falan demişlerdi mümkün mü böyle birşey??? benim yasadıgım nedir su anda? dr.a ancak cmt gidebilcem, bu konuda tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
diye yazmıstım daha önce actıgım bi konuda ve su an en son testten bir hafta sonra yani bugün değerim 195 olmuş. kanamam bitti lekelenmeler devam ediyor. sizce nedir bu? bazı arkadaslar üstüne görme olabilir falan demişlerdi mümkün mü böyle birşey??? benim yasadıgım nedir su anda? dr.a ancak cmt gidebilcem, bu konuda tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.