kızlar ben geçen sene ilk tüp bebek denememi yaptım...ve tüplerim alınmasına rağmen dış gebelik oldu....dünyada dört kişidi görünen bir vakada 5. kişiyim.nasıl tüpler yokken dış gebelik oldu diyorsunuz değil mi??? oldu....ve rahimle tüplerin kesiştiği yere tutundu ve dış gebelik oldu....doktorum öncelikle ameliyata karşıydı...daha önce kistlerden dolayı ve tüplerin alınmasından dolayı 3 ameliyat olmuştum zaten...bir kaç ay bekledik ameliyat olmamak için...beta hcg sıfıra düşene kadar...kasık ağrılarım geçmeyince benide çok rahatsız etmeye başlayınca artık ameliyata karar verdi doktor ve oldum...1 sene olacak nerdeyse ama kasığımdaki ağrı hala geçmedi azladı ama geçmedi...yani amelyat oldum ama keşke olmasaydım dedim...doktoruma güveniyorum...dediğine göre orayı iyice temizlemiş....hiç birşey kalmamış...bu ağrının sebebi ise ona göre bu kadar amelyat sonrası rahimde çok fazla yapışıklığın olmasıymış....içini sende görsen böyle düşünürdün dedi....bilmiyorum kafam çok akrışık akıntılarımda var....
martta tekrar deneyceğim...ve bu ağrının tüp bebeği tekrar etkileyeceğindne çok korkuyorum...ya yine tutmazsa....bu psikolojiyle başlamakta doğru değil biliyorum ama kafam çok karışık....bana ne olur yardımcı olun...bir fikir verin yorum yapın....bu durumda olan kimse varmı???? çevrenizde yada bu durumda olan.... şu anda yazacağınız yorumlara olumsuz yada olumlu hiç farketmez çok ihtiyacım var buna inanın....
martta tekrar deneyceğim...ve bu ağrının tüp bebeği tekrar etkileyeceğindne çok korkuyorum...ya yine tutmazsa....bu psikolojiyle başlamakta doğru değil biliyorum ama kafam çok karışık....bana ne olur yardımcı olun...bir fikir verin yorum yapın....bu durumda olan kimse varmı???? çevrenizde yada bu durumda olan.... şu anda yazacağınız yorumlara olumsuz yada olumlu hiç farketmez çok ihtiyacım var buna inanın....
Son düzenleme: