- 3 Aralık 2016
- 127
- 83
- 18
- Konu Sahibi Superisi_8662
-
Amin Allah razı olsun canim 2. Ayım da kanama başladı ama tedawi sürecinde iğne tedawisi uygulandı 1. Igne de artış fazla olunca 2. Igneyle değerlerim düşmeye başladı buda 2 buçuk aya tekabül ediyo Kasım ayından bu yana da tedawi dewam etti bakalım cumartesi belli olucak hersey adet kanamasiyla doktorum vücuttan atılacağını söylemişti adetim bugün bitti inşallah gitmiştir bende eğer kese dusmezse ameliyatla alinacagi söylendi bi kaç kişiye böyle uygulama yapılmış acikcasi çok korktum ameliyat olunca normal yolla gebe kalinmama riski oluyormus
Kimse yok mu kızlar....
hamile şuphem var.kasıklarımda çok siddetli bir agrım ve 3 gündurde kahverengi gelen kanamam var.internet uzerinden arastırdım biraz dış gebelik belirtisi yazıyor. 25 nisanda birliktelik oldu 30 hafif kahverengi kan geldi ve sonrasında hep kasık agrilarim oldu.simdi de 13,14,15 mayıstada agrim yine var fakat kahverengi kan geliyor.bu dıs gebelik mi? Yardım edin lutfen.
Hayir gitmedimBen gittim doktora kasık ağrısı bende de olmuştu.Siz doktora gittiniz mi peki ?
neden ?Hayir gitmedim
neden ?
Peki siz doktora gittiginizde ne dedi?neden ?
ailenizin haberi yok derken ?Ailemin haberi yok.eger bi gebelik durumu varsa diye korkumdan gidemiyorum.bugun kan testi yaptirmaya gidecegim.umarim yoktur.
mrb benm adetim geçti 4 günü yaptım 33 çıktı sonra adetmin 6 günü geçti tekrar yaptım 42 çıktı doktor haftaya gel dedi ama kimyasal gebelik mi dış gebelik mi anlamadim? bildiginiz varsa cvplarmsiin ilk defa böyle birşey başıma geldi kanama yok
Valla bir bilgim yok. Ama bende bugun kan testi yaptirdim. Kan testi degerimi 33 cikti?
günün geçtimii
Eczaneden test alin o ne cikacak.doktora gittiniz mi?evet günüm geçti 6 gün oldu hala bir tık yok
Benim durum karisik gebelik gozukmuyor hastayim.agrim coktu kan testi yaptirdim yokmus 0.1günün geçtimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?