O zaman kızlar ne yapsak? Madem D&P eskisi gibi değil, o zaman açık parfümlerdeki favorilerinizi yazsanız? Hangi marka, parfümün adı, kodu, kokusu şeklinde özelliklerini yazarsanız birbirimize çok faydamız dokunur diye düşünüyorum.
Bu arada konu adını nasıl değiştirebilirim?
parfümevi.com'da da açık parfüm satılıyor. İstediğin parfümü bulursun.
Çok iyi yapıyorlar çoğunlukla. 11.80fiyatı parfümlerin. Ucuz da yani.
Mad,mystical,david walker da güzeldir.
Eyfelde de güzel olan var, olmayan var.
5lira olduğu için denemekten zarar gelmez.
Parfümevi'nden alışveriş yaptın mı hiç? Hangi parfümleri aldın? Ben de yakın zamanda düşünüyorum. Ya gideyim diyorum bi açık parfümcüye, içeride ya bi erkek oluyor, bi bayan olsa daha rahat ederim gibi geliyor ya da kapının önünde bikaç tane serseri. Şöyle güzel, kendimi rahat hissedebileceğim bir yer yok. Bir de orjinal parfümleri bi denemek istiyorum. Acaba Boyner'e, Tekin Acar'a falan gitsem parüm denemeye, garip garip bakarlar mı ya da küçümserler mi beni? Çok takıyorum böyle şeyleriNereye gitmeliyim ya da sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?
Parfümevi'nden alışveriş yaptın mı hiç? Hangi parfümleri aldın? Ben de yakın zamanda düşünüyorum. Ya gideyim diyorum bi açık parfümcüye, içeride ya bi erkek oluyor, bi bayan olsa daha rahat ederim gibi geliyor ya da kapının önünde bikaç tane serseri. Şöyle güzel, kendimi rahat hissedebileceğim bir yer yok. Bir de orjinal parfümleri bi denemek istiyorum. Acaba Boyner'e, Tekin Acar'a falan gitsem parüm denemeye, garip garip bakarlar mı ya da küçümserler mi beni? Çok takıyorum böyle şeyleriNereye gitmeliyim ya da sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?
:44: Yani mağazalarda sen bir şeyler denerken tip tip bakan, sinir bozucu insanlar olabiliyor ama sen müşterisin.
İstediğini denemekte özgürsün. Git merak ettiğin kokulara bak.
Sosyal fobin varsa bilemem tabii, ben rahatça git bak desem de sen çekiniyorsan, çekinme sebebini bulup kurtulmaya bak.
Takmamalısın çünkü böyle şeyleri. O insanlar sana hizmet etmek için orada sonuçta.
parfümevinden birçok parfüm aldım. Çok beğeniyorum , çok memnunum.
3parfüm alınca kargo ödemiyorsun bir de.
Canım bunları denedin mi sen parfümevinden?
*Chanel Chance
*Christian DiorJ'Adore
*Dolce & Gabbana The One
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?