• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P'den alınabilecek en iyi parfümler !!

mayushi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
261
65
318
Konu değişti; beğendiğiniz, orjinaline yakın en iyi açık parfümleri yazalım. Ona göre parfüm alacaklara(benim gibi :)) faydalı bir topic oluşturmuş olalım. Hangi parfüm, adı, kodu, kokusu nasıl, yani çiçeksi mi pudralı mı şekerli mi baharatlı mı vs.. Büyük katılım bekliyorum :)

Son düzenleme:
D&p artık eski dp değil. :ssz:
Daha önce aldığım tüm kokularda artık bir tuhaflık var.
Hiç beğenmiyorum.
Ama kenzo flower parfümündeki pudramsılığı yansıtabildiği için beğendiğimi söyleyebilirim.
Başka da yok.
Diğer açık parfüm markalarını tercih ediyorum artık.

evet ben de dp yi iyi bulmuyorum o kdar övgülere ragmen ne zaman ordan parfum alsam bitiremedim. ha bir tek light blue yu bitirdim o hafifti sıka sıka bitti.. hem kalıcı yapmıyorlar hem yaglı hem de orjinali gibi degil farklı kokuyo tabi bazı kokuları.. ben dp den noa aldım begenmedim light blue yu bitirdim chanel candy aldım begenmedim lacoste classic güzel annem kullanıo armani she aldım güzel ama kalıcı değiller. hafif kokulardı bakabilirsiniz noa ve candy ise ya kötü yapmıslar yada benim zevkime uymadı bilmiyorum =)

O zaman kızlar ne yapsak? Madem D&P eskisi gibi değil, o zaman açık parfümlerdeki favorilerinizi yazsanız? Hangi marka, parfümün adı, kodu, kokusu şeklinde özelliklerini yazarsanız birbirimize çok faydamız dokunur diye düşünüyorum.

Bu arada konu adını nasıl değiştirebilirim?

tabi dp nin de iyi yaptıgı kokular vardır mesela lacoste classic ve armani she yi ben begendim bunlar hafif yumusak kremsi ve sabunsu his veren parfumler. fakat bu markaları herkes yapıyor artık cunku eski ve bilindik kokular bunlar. o yuzden ben david walker mystical ve eyfel öneririm. bargello bana fazla yaglı ve keskin geldi. ixora da aynen keskin ve yapmacık geldi. dp desen o da yaglı ve bazı kokular igrenc yani orjinalini bilmiyorum ama parfum diye bırak odaya dahi sıkmam o derece kolonyamsı garip kokuyor bazı kokuları. ama diger üc markada yaglı his cok az ve alkol kokusu hemen ucuyor ve oturdukca koku cok güzel karakterli biseye dönüsüyor yani sevmeseniz bile seveni cıkacak cinsten bildiginiz esi benzeri olmayan bir koku.. ben eyfelden bvlgari blv kokladım tıpkı yesil katı sabun gibi kokuyodu. burberry classic ise cicekli tatlı ve kremsi bi koku cok guzeldi. midnight fantasy portakallı limonlu tofita gibi kokuyodu bayıldım. mysticalde victorias secret kokuları var sekerli sekerli ve ordan cok koku denedim escada collection sexy grafiti lolita lift vs hepsini bitirdim david i yeni kesfettim 2 parfümü var bende ikisi de alkolden uzak yagdan uzak kalıcı mis gibi kokuyor tavisye ederim dp nin de hoş yaptıgı kokular var hakkını yemeyelim

ben duydum ama kullanan az oldugu icin ben de hic kullanmadıgım icin yorum yapamıcam ama kullananlardan kötü yorum duymadım

O zaman kızlar ne yapsak? Madem D&P eskisi gibi değil, o zaman açık parfümlerdeki favorilerinizi yazsanız? Hangi marka, parfümün adı, kodu, kokusu şeklinde özelliklerini yazarsanız birbirimize çok faydamız dokunur diye düşünüyorum.

Bu arada konu adını nasıl değiştirebilirim?

parfümevi.com'da da açık parfüm satılıyor. İstediğin parfümü bulursun.
Çok iyi yapıyorlar çoğunlukla. 11.80fiyatı parfümlerin. Ucuz da yani.

Mad,mystical,david walker da güzeldir.
Eyfelde de güzel olan var, olmayan var.
5lira olduğu için denemekten zarar gelmez.

parfümevi.com'da da açık parfüm satılıyor. İstediğin parfümü bulursun.
Çok iyi yapıyorlar çoğunlukla. 11.80fiyatı parfümlerin. Ucuz da yani.

Mad,mystical,david walker da güzeldir.
Eyfelde de güzel olan var, olmayan var.
5lira olduğu için denemekten zarar gelmez.

Parfümevi'nden alışveriş yaptın mı hiç? Hangi parfümleri aldın? Ben de yakın zamanda düşünüyorum. Ya gideyim diyorum bi açık parfümcüye, içeride ya bi erkek oluyor, bi bayan olsa daha rahat ederim gibi geliyor ya da kapının önünde bikaç tane serseri. Şöyle güzel, kendimi rahat hissedebileceğim bir yer yok. Bir de orjinal parfümleri bi denemek istiyorum. Acaba Boyner'e, Tekin Acar'a falan gitsem parüm denemeye, garip garip bakarlar mı ya da küçümserler mi beni? Çok takıyorum böyle şeyleri :( Nereye gitmeliyim ya da sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?

Parfümevi'nden alışveriş yaptın mı hiç? Hangi parfümleri aldın? Ben de yakın zamanda düşünüyorum. Ya gideyim diyorum bi açık parfümcüye, içeride ya bi erkek oluyor, bi bayan olsa daha rahat ederim gibi geliyor ya da kapının önünde bikaç tane serseri. Şöyle güzel, kendimi rahat hissedebileceğim bir yer yok. Bir de orjinal parfümleri bi denemek istiyorum. Acaba Boyner'e, Tekin Acar'a falan gitsem parüm denemeye, garip garip bakarlar mı ya da küçümserler mi beni? Çok takıyorum böyle şeyleri :( Nereye gitmeliyim ya da sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?

ben de denemeye çekiniyorum genelde. bi de kırk yılda bir denemeye gidiyorum, onda da fazla parfüm denediğim için kokular birbirine karışıyor. bugün tekin acarda onu yaşadım sayılır. ama yanımda eşim olduğu için çok çekinmedim :48: tek gitme bence... ben de parfümevi'ni merak ettim doğrusu. acaba alkol oranı DP gibi fazla mı :26:
Parfümevi'nden şu üçünü alıp denemeyi düşündüm aranızda alıp deneyen var mı bunları, iyi çıktı mı:
*Chanel Chance
*Christian DiorJ'Adore
*Dolce & Gabbana The One

:44: Yani mağazalarda sen bir şeyler denerken tip tip bakan, sinir bozucu insanlar olabiliyor ama sen müşterisin.
İstediğini denemekte özgürsün. Git merak ettiğin kokulara bak.
Sosyal fobin varsa bilemem tabii, ben rahatça git bak desem de sen çekiniyorsan, çekinme sebebini bulup kurtulmaya bak.
Takmamalısın çünkü böyle şeyleri. O insanlar sana hizmet etmek için orada sonuçta.

parfümevinden birçok parfüm aldım. Çok beğeniyorum , çok memnunum.
3parfüm alınca kargo ödemiyorsun bir de.

:44: Yani mağazalarda sen bir şeyler denerken tip tip bakan, sinir bozucu insanlar olabiliyor ama sen müşterisin.
İstediğini denemekte özgürsün. Git merak ettiğin kokulara bak.
Sosyal fobin varsa bilemem tabii, ben rahatça git bak desem de sen çekiniyorsan, çekinme sebebini bulup kurtulmaya bak.
Takmamalısın çünkü böyle şeyleri. O insanlar sana hizmet etmek için orada sonuçta.

parfümevinden birçok parfüm aldım. Çok beğeniyorum , çok memnunum.
3parfüm alınca kargo ödemiyorsun bir de.

Canım bunları denedin mi sen parfümevinden?
*Chanel Chance
*Christian DiorJ'Adore
*Dolce & Gabbana The One

Canım bunları denedin mi sen parfümevinden?
*Chanel Chance
*Christian DiorJ'Adore
*Dolce & Gabbana The One

Denemedim. Chance'ı severim ama diğerlerini dpde deneyip beğenmemiştim.
Bir daha hiç bakmadım başka bir yerden.

Ama sitede yorum yapılmış 2 tane chance için. Yorumlar yazan yere tıklarsan görürsün.
Beğenilmiş.
Similar - CHANTIE DELUX Bayan Açık Parfüm | Parfumevi.com.tr

Jadore için de 1 yorum var.
Similar - JE T′AIME MOD Bayan Açık Parfüm | Parfumevi.com.tr

Back