• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P Parfümler

Sizce en güzel D&P parfümü

• Lolita Lempicka

OY: 10 31,3%
  • Tommy

OY: 1 3,1%
  • Eden

OY: 0 0,0%
  • Burberry Weekend

OY: 5 15,6%
  • Chanel Candy

OY: 5 15,6%
  • Issey Miyake

OY: 7 21,9%
  • Clinique Happy

OY: 1 3,1%
  • Lancome Miracle

OY: 3 9,4%

• Ankete Katılan
    32

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Sizce D&P'den alınabilecek en güzel parfüm hangisi? Ben dönem dönem hepsini kullandım ama en güzeli hangisi kararsızım. Bu arada bu parfümleri kullananlar fikirlerini de yazarlarsa sevinirim a.s

Clinique Happy
Issey Miyake
Chanel Candy
Lolita Lempicka
Lancome Miracle
Eden
Tommy
Burberry Weekend

candy ve lempicka kullandım.miracle da kullandım ama öyle hafızama yer etmemiş hatırlayamıyorum kokusunu.candy tam liseli kız kokusu gibi geldi bana.bi şişe bitirdim ama ikincisi alınacak bi parfüm değildi bana göre.lempicka çok güzeldi.bu sıraladığın parfümler içinde tek dikkat çekici olan lempickadır benim zevkime göre.weekend i de denemiştim ama herkeste aynı kokuyu duymaktan bıktığım için almak istemedim.hoş ama sıradanlaştırılmış bir parfüm oldu zamanla.
lempicka tarzı parfümlerden hoşlanıyorsan gloria ve hypnotic poison ı tavsiye ederim.escada collection da olabilir ama collection ı da herkeste görmeye başladım o da gözümden düşen parfümler arasında şuanda.

Burada yazanlar dışında D&P'den alıp beğendiğiniz parfüm önerilerinizi de bekliyorum ayrıca. Tavsiyelerinize ihtiyacım var :1:

Geçen gün 212 sexy aldım çok çok kalıcı bu kadar ummuyordum.. Ama yinede lempicka yı tercih ederim vanilyalı kokular çok hoşuma gidiyr.. Ama lolita lift'i burda çok duymuştum *****i hayal kırıklığına uğradım.. Koku güzel ama hiç kalıcı değil.. escada collection yok ankette bence oda on numara bir koku d&p de çok güzel ve kalıcı yapmış..

Tuana_35 önerilerini not aldım, teşekkür ederim.

Melek1701, 212 sexy d&p'de var mı? Bir de escada nasıl bir koku, mesela vanilyalı mı, çiçeksi mi, şekerli mi? Biraz tarif edebilir misin?

evet var canım bi kokusuna bakmanı tavsiye ederim..Daha yeni aldım.. Escada collection ilk sıktığında şekerli sonrada vanilyaya dönüşüyor karışık yani ama çok güzel oda gerçekten...

Bu 212 Sexy'i herkes çok övmüş ama onun kodu C26 olan değil mi? İnternetten baktım D&P Parfüm kodlarına, birkaç tane 212 gördüm. Sizin 212 Sexy diye önerdiğiniz C26 mı?

Son düzenleme:
Bu 212 Sexy'i herkes çok övmüş ama onun kodu C26 olan değil mi? İnternetten baktım D&P Parfüm kodlarına, birkaç tane 212 gördüm. Sizin 212 Sexy diye önerdiğiniz C26 mı?

evet c26..ama orjinaliyle asla aynı olmayan bi koku ve hiç kalıcı değil.bırak tende kalmayı kıyafette bile kalmıo ve asırı alkol kokuyo.aldım öle duuro.oda parfümü oldu bende..tavsiye etmiorum..
bu arada escada collection,britney sepears fantasy lacoste four femme de bakabilrisn.orjinallerine çok benzeyen kokulardır

Back