• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P parfüm seçimi..

marjane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
25
0
86
Hatay
Kardeşlikler D&P'den şu parfümleri almayı düşünüyorum sizce nasıl seçimler? Kalıcılıklar/kokuları vs hakkında ne düşünüyorsunuz?

C23 Providence CHANCE
L3 Froufrou LOULOU
H3 Diabolic HYPNOTIC POISON
bayanssulusmile kaydirigubbakcemile4

hypnotic poison herkese gore diil canımm bıraz agır ve baharatlı bi kokudur..loulou kullanmadım.ama channel herkesin kullanabılecegi herkesin hosuna gıdeblcek bı koku..ben kullandım hep sorarlar ne zaman kullansam..

hypnotic poison herkese gore diil canımm bıraz agır ve baharatlı bi kokudur..loulou kullanmadım.ama channel herkesin kullanabılecegi herkesin hosuna gıdeblcek bı koku..ben kullandım hep sorarlar ne zaman kullansam..

canım sence chanelin chance mi daha kalıcı ve güzel yoksa coc matmazeli mi?:uhm:

ewet kesınlıkle katılıyorum hypnotic herkese gore degıl cok cok cok agır

naomi campbell de çok hoş bi koku ve de çok kalıcı bi dene canım.orijinaliylede tıpatıp uyuyor çok memunkaldım ayrıca burberry klasik, lacoste ve hot coutre de olduça güzel

naomi campbell de çok hoş bi koku ve de çok kalıcı bi dene canım.orijinaliylede tıpatıp uyuyor çok memunkaldım ayrıca burberry klasik, lacoste ve hot coutre de olduça güzel

lacoste klasik aldım hiç iyi değildi.bence d&p yerine bide bargello ya bak derim 1 alana 1 bedava 55cc+55cc=18tl diyelim bir parfüm aldın ikincisini aynısı almak zorunda değilsin istediğin 2 tane parfüm 18 tl ve süper bayanssulusmile

Back