• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

d&p hariika bir parfüm kod I3..lütfen bakar msınız?

prophecy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
76
0
36
Yozgat
Kızlar geçen gün arkaşımın evinde parfümlere bakarken I3 kodlu parfümü denedim. çok hoşuma gitti.Adını sordum Vital dedi eve geldm araştırdım ama öyle bi parfüm yok dp de ve I-3 kodunda Sol ISSEY MIYAKE SOLEIL DISSEY parfümü var.Çok ağır olmayan kalıcı bir koku.Donna Karanı da anımsatıyor..Size sormak istedim acaba Vital diye bir parfüm var mı yoksa doğrusu ISSEY MIYAKE mi? öğrendikten sonra dp ye gdip bende alıcam.
teşekkür ediyorum şmdiden bileniniz varsa lütfen cevap verin =)

listelerdeki isimler bazen farklı olabiliyor. I3 benim favori parfümümdür ve orjinalini bulamadım malasef. dp de fena üretmiyor gerçi.idare ediyorum öylece.

bi de sadece Issey Miyake var. o da I2 olarak geçer ve o da ho bir kokudur.

listelerdeki isimler bazen farklı olabiliyor. I3 benim favori parfümümdür ve orjinalini bulamadım malasef. dp de fena üretmiyor gerçi.idare ediyorum öylece.

bi de sadece Issey Miyake var. o da I2 olarak geçer ve o da ho bir kokudur.

şmdi birisi çıkıp parfümünz ne kadar güzel adı ne derse ne dicez biz? bayanssulusmile

bana da vital demişlerdi adını,araştırdım nette böyle bir koku yok.bu koku harika bir kokudur arkadaşlar hem çok fazla kişi tarafından bilinmez hem de sürüldüğünde insana çok degişik hisler uyandırır,kalıcı missss gibi miss benimde vazgeçilmezlerim arasında

çiçeksi gibi degil gibi farklı bi koku.ben normalde sekerli kokulardan hoşlanırım ama bu kokuyu çok begeniyorum..

issey miyake vital diye geçiyor d&pde.. harika bir koku.. çiçek,meyve ve hafif tatlı koku diye sorduğumda bunu göstermişlerdi.. pek kimsede olmayan ve çok ilgi çeken bir parfüm..

Back