D&P H-8 Neat

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
118
Meraba arkadaşlar geçen sene kardeşim dp den britney fantasy set almıştı yanında da küçük hediye bir parfüm vermişler H-8 kodu neat adı. Kardeşim bitirmiş kapağını kokladım çok güzel kokuyordu kullanan deneyen var mı acaba? Nasıl buldunuz bu kokuyu? Ne kokusu birde ben tam çıkaramadım. Dp nin kendi üretimiymiş buarada...

Son düzenleme:
Hmm anladım canım sağol cevap için. Peki hugo boss intense kullandın mı o nasıl bir koku? bir arkadaşım h-8 alacağına hugo boss intense al dedi. Nasıl koktuğunu merak ediyorum...

hugo boss intense keskin bir kokudur yumuşak,pudralı,tatlı bir koku bekleme canm..h-8 hugo boss neat diye geçiyormuş.. acaba hugo boss pure purple olabilir mi?

Koku içeriği: siklamen,nektarin,
Siyah violet,mor menekşe,leylak ve çiçeksi notalar
Kehribar,süet ve tatlı badem ezmesi
Kokumuz çiçeksi koku sınıfından

#saf mor çiçek kokusu
#yoğun olarak hissedilen menekşe ve leylak kombinasyonu
#Koku benzerlik olarak orta ve dip notalarda biraz calvin klein euphoria,ye benziyor
#dip notasında aynı şekilde kremsi, hafif tatlımsı bir halde sonlanıyor

diye okudum biraz önce..h8'de boyle bir koku mu?

Son düzenleme:
H-8 çiçeksi hoş bir koku ne ağır ne hafif. Hugo boss intense sıktırdığımda bileğime ilk başta beğenmedim bekledikçe güzelleşti. h-8 direk neyse o kokuyor oturma süresi falan yok hep aynı kokuyor hatta onu denemeye gittiğimde kıza sordum bu parfüm yazında kullanılabilirmi sizce diye neden olmasın çok ağır çok şekerli ya da baharatlı değil dedi. temizlik kokusu gibi geldi bana güzel. Ama sanırım çok mükemmel değil bu koku benim vazgeçilmezm diyemiyor insan...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…