• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

d&p den kullanıp memnun kaldıgınız bayan kokuları?

kızlar bugüne kadar işte bu benim kokum dediğim bir parfüm bulamadım.sizlerden yardım istiyorum kullandığınız memnun kaldıgınız herkesin adını sordugu geçtiğiniz yerde kokunuzun kaldıgı parfümleri yazarmısınız??

kızlar bugüne kadar işte bu benim kokum dediğim bir parfüm bulamadım.sizlerden yardım istiyorum kullandığınız memnun kaldıgınız herkesin adını sordugu geçtiğiniz yerde kokunuzun kaldıgı parfümleri yazarmısınız??

bugüne kadar kimseden d&p den kullanıpda kokusunun adını sorduğu birini duymadım sahsen alkol oranı fazla çabuk uçan açık parfümler almakdansa 1 kere orjinal alırsın daha iyidir artık orjinal testerlarda bildiğiniz gibi uygun bulunabiliyor işde orjinali kullandınmı o zaman etrafa koku yayılır ve insanlar sormaya başlar parasına göre kalitesi nede olsa uygun olduğu için ancak bu kadar olur hafif kokuyu severler dp alsın kalıcılık beklemeyin dp nin geçdiğiniz yerde kokunun kaldığı bir parfümü yok bence:50::50::50:

bugüne kadar kimseden d&p den kullanıpda kokusunun adını sorduğu birini duymadım sahsen alkol oranı fazla çabuk uçan açık parfümler almakdansa 1 kere orjinal alırsın daha iyidir artık orjinal testerlarda bildiğiniz gibi uygun bulunabiliyor işde orjinali kullandınmı o zaman etrafa koku yayılır ve insanlar sormaya başlar parasına göre kalitesi nede olsa uygun olduğu için ancak bu kadar olur hafif kokuyu severler dp alsın kalıcılık beklemeyin dp nin geçdiğiniz yerde kokunun kaldığı bir parfümü yok bence:50::50::50:

Kesinlikle katılmıyorum ben d&p den parfüm kullanırım yıllardır ve çok kişi durdurup sormuştur bana parfümümün adını gayette kalıcı..
Tabi bu hepsinde aynı olucak diye birşey yok,
lacoste classic
escadanın bütün çeşitleri
estee lauder beyonde paradise
ralph lauren ralph
armani gino
bunlar kalıcı ve memnun kaldığım parfümler:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
d&p kesinlikle çok kalıcı bi parfüm bende katılmıyorum arkadaşa. bana da bugüne kadar kullandığım d&p parfümleri hep sorulmuştur. LACOSTE CLASSİK ve LACOSTE PİNK süper. özellikle pink olanı öneririm her ikisini de 2şer yıl kullandım. bi de donna karan kullanmıştım 1 yıl onu da çok soran olmuştu. kısacası d&p süper bi marka açık parfümde tek kalıcılığı olan d&p :16::16::16:

Valla, ilk basta bende boyle dusunuyordum,
taki kendim test edene kadar. Parfume bir tutkum vardir.
Bir suru cesit cesit orjinal parfumlerim vardir.
Escade magnetizm parfumunun orjinali vardi, tesadufen d&p nin onunde gectik,
alip bi test edelim, bir bilegimize d&p ninkini s,ktik diyerinede orjinal Escada magnetizm.
Inan koku ayni olmak disinda, d&pninki daha kaliciydii..

Benim denediklerim:
Dior J'adore,
Escada magnetizm
Flora by Gucci

demekki benim alışveriş yapdığım dp bi tuhafdı poeme orjinali vardı eskiden bitince dp den bunu aldım ama hiçde memnun kalmadım bu koku ballı bir koku ve kalıcı olması lazımdı edp üstelik bilmem artık benim sanssızlığım zaten artık açık kullanmıyorum tıkamaya başladı beni bir markadan çok memnunum ona devam maddi duruma görede orjinale devam :34:
kullandıklarımsa

burbery weekend
kenzo
amor amor
ama ne hikmetse bende kalıcı olmamışdı o yüzden bi daha almam belki başka kokuları iyidir ama bu isimlere dikkat edin:34:

demekki benim alışveriş yapdığım dp bi tuhafdı poeme orjinali vardı eskiden bitince dp den bunu aldım ama hiçde memnun kalmadım bu koku ballı bir koku ve kalıcı olması lazımdı edp üstelik bilmem artık benim sanssızlığım zaten artık açık kullanmıyorum tıkamaya başladı beni bir markadan çok memnunum ona devam maddi duruma görede orjinale devam :34:
kullandıklarımsa

burbery weekend
kenzo
amor amor
ama ne hikmetse bende kalıcı olmamışdı o yüzden bi daha almam belki başka kokuları iyidir ama bu isimlere dikkat edin:34:

Sans demekki.
Bende D&P den escadayi test edene kadar ojinalini deneme taraftariydim.
Ama artik bu konuda fikrim degisti. Hem orjinal hemde D&pden aldigim kokulari karisik karisik kullaniyorum.
Sabit bir parfumum yok.
Hatta bazen odamin tozunu alirken d&pden hediye olarak verdikleri kucuk parfumu s,kiyorum sonra bezle uzerinden geciyorum.
Bol geldi galiba:37:

Valla, ilk basta bende boyle dusunuyordum,
taki kendim test edene kadar. Parfume bir tutkum vardir.
Bir suru cesit cesit orjinal parfumlerim vardir.
Escade magnetizm parfumunun orjinali vardi, tesadufen d&p nin onunde gectik,
alip bi test edelim, bir bilegimize d&p ninkini s,ktik diyerinede orjinal Escada magnetizm.
Inan koku ayni olmak disinda, d&pninki daha kaliciydii..

Benim denediklerim:
Dior J'adore,
Escada magnetizm
Flora by Gucci
bunlar içinde en çok ismi sorulan begenilen kokunuz hangisiydi ??

Back