- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Arkadaşlar merhaba.. Ben d&p den noa nın deodorantını ve iki de parfüm beğendim. Parfümlerin kodları A9 ve C19 du. Ordaki bayana parfümlerin isimlerini de bi kağıda yazmasını rica ettim. Kadın A9un karşısına armani ode, C19un karşısına alexandra yazdı. Daha sonra internetten d&p parfüm kodlarına baktım ve kodların karşısında bunlar yazmıyordu. A9 da aroma fit, C19 da carolina herrera on ice yazıyordu. Ayrıca tüm listeye baktım yine de armani ode ve alexandra ismine rastlamadım. Internette araştırdım yine bulamadım. Şimdi aldığım yere de gidemem çünkü yolculuk yaptım ve bulunduğum yerde de şubesi yok. Lütfen bana yardımcı olun parfümlerimin isimlerini öğrenmek istiyorumacaba internetteki listeler daimi mi yoksa güncelleniyo mu çünkü kadından liste istedim şu an güncelleniyo dedi. Yani güncellenince parfüm kod ve isimleri değişiyo olabilir mi?
Teşekkür ederim canım :) armani, ode parfümünü yeni mi çıkardı? Çünkü internette bulamadım dabi de bayandan orjinal ismini istediğim halde alexandra yazdı ama ben yine de bi sorayım. Bunların eposta adresleri yok mu peki varsa nasıl bulurum? mail atsam?
Canım ya ben niye armani odeyi internette falan bulamıyorum? Bu arada alexandra bana fresh geldi yani böyle sanki ormanda ağaç kokularıyla yürüyosun.. Odunsu diyemiyorum çünkü o kadar da erkeksi değil.. Serinleten bi koku böyle.. İnşallah cevap yazarlar bi deneyeyim..
Canım onde olduğuna emin misin kadın bana ode dedi de :/ bu arada mesela sen bulmuşsun parfüm isimlerini ama bu kokuların benim aldığım kokular olma ihtimali kactir? Bu arada sana baya zahmet verdim canım ya tek yardımcı olan sensin valla :)
Evet canım ben en iyisi tekrar izmire gittiğimde isimlerini tekrar alayım. Sonra burda paylaşırım. Peki sence parfüm değişikliği yaparlar mı? Sadece kokusuna bakmak için bi kez sıkmıştım..
Yani uğraştırmazlar di mi değiştirmek istiyorum deyince falan yardımcı olurlar inşallah? Çünkü bazıları yok kullandınız mı yok geri alamayız falan diyolar. Çünkü alexandrayı pek beğenmedimfazla fresh parfümler bana göre değilmiş ben daha tatlı bi koku istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?