• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&p den adını bilmediğim iki parfüm..

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
323
İzmir
Arkadaşlar merhaba.. Ben d&p den noa nın deodorantını ve iki de parfüm beğendim. Parfümlerin kodları A9 ve C19 du. Ordaki bayana parfümlerin isimlerini de bi kağıda yazmasını rica ettim. Kadın A9un karşısına armani ode, C19un karşısına alexandra yazdı. Daha sonra internetten d&p parfüm kodlarına baktım ve kodların karşısında bunlar yazmıyordu. A9 da aroma fit, C19 da carolina herrera on ice yazıyordu. Ayrıca tüm listeye baktım yine de armani ode ve alexandra ismine rastlamadım. Internette araştırdım yine bulamadım. Şimdi aldığım yere de gidemem çünkü yolculuk yaptım ve bulunduğum yerde de şubesi yok. Lütfen bana yardımcı olun parfümlerimin isimlerini öğrenmek istiyorum :D acaba internetteki listeler daimi mi yoksa güncelleniyo mu çünkü kadından liste istedim şu an güncelleniyo dedi. Yani güncellenince parfüm kod ve isimleri değişiyo olabilir mi? :(

armani code olabilir
yanlış yazmıştır belki ama diğerini bilemiyorum bende listeye bakıyım bi

Armani code olabilir diye düşündüm ama A9da bambaşka bir şey yazıyor yani o kadar yanlışlık yapamaz diye düşünüyorum. Hele alexandra hiç bulamadım.. yaa yardım edin nasıl öğreneceğim ben?

Arkadaşlar merhaba.. Ben d&p den noa nın deodorantını ve iki de parfüm beğendim. Parfümlerin kodları A9 ve C19 du. Ordaki bayana parfümlerin isimlerini de bi kağıda yazmasını rica ettim. Kadın A9un karşısına armani ode, C19un karşısına alexandra yazdı. Daha sonra internetten d&p parfüm kodlarına baktım ve kodların karşısında bunlar yazmıyordu. A9 da aroma fit, C19 da carolina herrera on ice yazıyordu. Ayrıca tüm listeye baktım yine de armani ode ve alexandra ismine rastlamadım. Internette araştırdım yine bulamadım. Şimdi aldığım yere de gidemem çünkü yolculuk yaptım ve bulunduğum yerde de şubesi yok. Lütfen bana yardımcı olun parfümlerimin isimlerini öğrenmek istiyorum :D acaba internetteki listeler daimi mi yoksa güncelleniyo mu çünkü kadından liste istedim şu an güncelleniyo dedi. Yani güncellenince parfüm kod ve isimleri değişiyo olabilir mi? :(

d&p' de çok satılmayan parfümler yerlerini yeni çıkan parfümlere bırakıyor..o yüzden internette görmüş olduğun liste üzerinde değişiklik yapılması mümkün canım..bende bir defasında istediğim bu muydu diyerek tereddüte düşüp dp parfümü aramıştım saolsunlar bilgi vermişlerdi aldığım parfümün ismini bu şekilde doğrulattım..armani ode odunsu notalara sahip şekerli bir koku ve dp bu parfümü yeni çıkardı..a9 kodlu parfümün eskisini piyasadan kaldırıp yerine ode' u koymuş olabilirler..c19 alexandra die bir parfüm bende bilmiyorum..alexandra kendi verdikleri isim olabilir aradığında orjinal parfümün ismini sorabilirsin..sanırım izmirde oturuyosun izmirin numarasınıda yazdım ama eğer onlar yardımcı olamazlarsa diğerlerine ulaş :54:

Yenimahalle - Ankara
Tel: 0 312 387 53 53-Pbx

Beyoğlu / İSTANBUL
Tel: 0 212 251 39 16 - 17

Bahçelievler, İstanbul
+90 212 451 11 28

Bakırköy, İstanbul
+90 212 543 35 34

Alsancak /İZMİR
Tel: 0 232 463 13 72

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım :) armani, ode parfümünü yeni mi çıkardı? Çünkü internette bulamadım da :( bi de bayandan orjinal ismini istediğim halde alexandra yazdı ama ben yine de bi sorayım. Bunların eposta adresleri yok mu peki varsa nasıl bulurum? mail atsam?

Teşekkür ederim canım :) armani, ode parfümünü yeni mi çıkardı? Çünkü internette bulamadım da :( bi de bayandan orjinal ismini istediğim halde alexandra yazdı ama ben yine de bi sorayım. Bunların eposta adresleri yok mu peki varsa nasıl bulurum? mail atsam?

armani onde'u yeni çıkarttılar canım..oryantal baharatlı hafif şekerli bir koku benmde hoşuma gitmişti..mailine erken cvp verirlermi bilmiyorum ama mail adreslerini yazayım..bende merk ettim öğrenirsen burda da paylaş :) ..alexandra nasıl bir kokuydu? meyveli,şekerli,baharatlı fln? oryantal çiçeksi bir koku var alexandra adıyla ama dediğin koku mu bilmiyorum
nd.6319.jpg

dpperfumum@dpperfumum.com.tr

istanbul@dpperfumum.com.tr

izmir@dpperfumum.com.tr

Son düzenleme:
Canım ya ben niye armani odeyi internette falan bulamıyorum? Bu arada alexandra bana fresh geldi yani böyle sanki ormanda ağaç kokularıyla yürüyosun.. Odunsu diyemiyorum çünkü o kadar da erkeksi değil.. Serinleten bi koku böyle.. İnşallah cevap yazarlar bi deneyeyim.. :(

Canım ya ben niye armani odeyi internette falan bulamıyorum? Bu arada alexandra bana fresh geldi yani böyle sanki ormanda ağaç kokularıyla yürüyosun.. Odunsu diyemiyorum çünkü o kadar da erkeksi değil.. Serinleten bi koku böyle.. İnşallah cevap yazarlar bi deneyeyim.. :(

armani onde şu linkte anlatılmış canım 3 çeşidi var mystere,vertige,extase.. Onde Vertige Giorgio Armani perfume - a fragrance for women 2008
alexandra odunsu çiçeksi bi kokuymuş...sanırım dediğin koku bu.. Alexandra Alexandra de Markoff perfume - a fragrance for women 1979

Canım onde olduğuna emin misin kadın bana ode dedi de :/ bu arada mesela sen bulmuşsun parfüm isimlerini ama bu kokuların benim aldığım kokular olma ihtimali kactir? Bu arada sana baya zahmet verdim canım ya tek yardımcı olan sensin valla :)

Canım onde olduğuna emin misin kadın bana ode dedi de :/ bu arada mesela sen bulmuşsun parfüm isimlerini ama bu kokuların benim aldığım kokular olma ihtimali kactir? Bu arada sana baya zahmet verdim canım ya tek yardımcı olan sensin valla :)

rica ederim canım..bende de parfüm merakı var seviyorum parfümlerle ilgilenmeyi..armani onde mu ode mu die sormuşsun..armani'nin parfümlerine bakarsan ode diye bi parfümü yok ona yakın bi onde var..bende ordan çıkardım onde olduğunu çünkü armani oldugu kesin :) ..diğerini ise dediğim gibi ilk defa duydum ama sana sölediğim koku da odunsu bi kokuymuş o olabilir diye düşünüyorum ama yine dp'ye sorup teyit etmen en doğrusu

Evet canım ben en iyisi tekrar izmire gittiğimde isimlerini tekrar alayım. Sonra burda paylaşırım. Peki sence parfüm değişikliği yaparlar mı? Sadece kokusuna bakmak için bi kez sıkmıştım..

Yani uğraştırmazlar di mi değiştirmek istiyorum deyince falan yardımcı olurlar inşallah? Çünkü bazıları yok kullandınız mı yok geri alamayız falan diyolar. Çünkü alexandrayı pek beğenmedim :( fazla fresh parfümler bana göre değilmiş ben daha tatlı bi koku istiyorum

Yani uğraştırmazlar di mi değiştirmek istiyorum deyince falan yardımcı olurlar inşallah? Çünkü bazıları yok kullandınız mı yok geri alamayız falan diyolar. Çünkü alexandrayı pek beğenmedim :( fazla fresh parfümler bana göre değilmiş ben daha tatlı bi koku istiyorum

Merhaba,

Bugün bende ilk kez dp parfüm denedim. En çok tutulan parfüm olarak alexandrayı önerdiler. Listede baktım yanında parantez içinde Hürrem yazıyordu. :) Çok tarzım değil ama hafif meyvemsi bir koku kaldı bileğimde iyice uçtuktan sonra. Sonuç olarak almadım. Eğer kullanmadıysanız değiştirme yaparlar. Tatlı kokular seviyorsanız da Givency Absolutely irrestible denemenizi öneriyorum. Sevgiler.

Back