D&p 'de yeni bir koku keşfettim inanılmaz.

Volupte

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
120
2
116
Bursa
Kızlar geçen gün bir mağazada yanımdan bir bayan geçti ama kokusuna vuruldum. Koku delisi olduğum için gittim sordum ,. Sağolsun çıkardı çantasından gösterdi. D&P nin şişesi üzerinde G2 yazıyor , gittim dpye sordum Armani Gio dediler ve tabi hemen aldım. Şiddetle denemenizi tavsiye ederim. Kokusunu bulamayan ben için artık bu son nokta.

Hadi ya o kadar etkileyici mi? ben de çok merak ettim şuan fakat d&p den almak istemiyorum tekrar 2 tane aldım ikisi de değişti kolonya gibi oldu kokular ve alerji yaptı.

Heryerde yazcam rezil olsunlar

Ama gene de bakcam bu kokuya aşık olursam alırım nemelazım

Teşekkürler

yoruma koptum

Armani Night da nefis bir kokudur.
Armani kokularını seviyorum. Ferah ve temiz oluyorlar genelde. She hariç tabi. O berbat benim için.
Bunu da fena halde merak ettim. Çiçeksi , odunsu bir kokuymuş.
Deneyeceğim.

Dünyanın en etkileyici kokusunu yapsınlar yinede gidip d&p den almam..

Kıyafete sıksan leke yapar,
Saça sıksan sepsert yapar,
Tene sıksan vıcık vıcık yapar,
Bekletsen kokusu değişir, ekşir
Hiç bir türlü gideri yok yani
Lanet olsun sana D&P

Size katılıyorum kızlar bende d&pden 3 şişe parfum aldım 1 şişe hala duruyo. İlk aldıklarımı çok kullandıgım için bitirdim ama 3. şişe yazın çok agır kaçtıgı için kullanamadım ve şu oda parfumune döndu resmen. Ve bana da alerji yapmıştı bitirdigim 2şişeyi de tenime sıkamıyodum. D&P KAPAT GİT BENCE YOKSA KK OLARAK İFLAS ETTİRİRZ BİZ SENİ DEMEDİ DEME

D&P konusunu bilemem de bu kokuyu benim gibi beğenen var mı diye merak edip açmıştım bu başlığı fakat kimsede G2(armani Gio) yi bilmiyor galiba...

ben d&p'nin ortaklarından biriyim.hepinizin ip adresini bulduk ve firmamız hakkında kötü yorum yaptığınız için sizi dava edeceğiz.

he he azcık kalp atışlarınızı hızlandırayım dedim :)
ben noa'nın orjinalini aldığımda çok beğenmiştim ama hafif,pek kalıcı değildi.yıllar sonra d&p aklıma düştü,yazın kullanıcaktım,zaten sürekli duş aldığım için riske attım ve noa'yı bir de oradan aldım ama çok garip bir şekilde d&p'nin noası daha kalıcı çıktı

Kesinlikle noa aşığı biri olarak dpnin noası orjinalinden daha kalıcı

gecen hafta bı arkadasımda kokusuna bayılıp ılk defa meshurmus ben bılmıyormusum d&p den parfum aldım sanırım artık hep oradan alıcam kokusu cok kalıcı ve fıyatı cok uygun 50 cc 13 tl adı armonı ıdol şişenın uzerınde A8 yazıyor şiddetle tavsıye edıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…