• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

d&p ci kızlar bi bakarmısınız?

gizlisevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
239
0
46
Elazığ
kızlar yazlık bi koku önerirmisiniz d&p den. kullanıpta memnun kaldığınız çevrenizden begeni alan mis kokulu parfümleri yazarmısınız

ağır şekerli parfümler harici her tür parfümü severim.ama tabi çevremdekilerinde begenmesi önemli.herkes ayyy ne güzel kokuyosun demeli

dkny be delicious- egzotik meyveleri ve odunsu notaların bileşiminden ortaya çıkan baş döndürücü bir parfüm. Modern, sofistike ve zarif kadınların yaşam enerjisine enerji katıyor

cacharel noa-pudra ve kadifemsi kokusuyla tam bir yaz parfümü. Duru güzelliğin parfümdeki temsili olan Noa, saflığıyla pudra kokularını seven kadınların vazgeçilmezi olacak

burberry the beat-büyüleyici notalardan oluşan kokusu ile çekici, şık ve feminen olmak isteyen kadına hitap ediliyor. The Beat çiçeksi ve meyvemsi notaların müthiş uyumu ile kadının güzelliğini ve nezaketini vurguluyor

lacoste touch of pink-Notalarında portakal, kişniş, kakule, şeftali, yasemin, havuç tohumu, menekşe yaprakları, misk, sandal ağacı, vanilyayı harmanlayan Lacoste Touch of Pink mutluluğu, kadınsılığı ve eğlenceyi en güzel şekilde ifade ediyor. Mutlu olmayı bilen, romantizmi seven kadınlar, şimdi Touch of Pink'in pembe dokunuşları ile hayatın tadını çıkarıyor.

davidoff echo-odunsu ve meyveli kokusuyla seksiliği ve feminenliği çağrıştırıyor. Büyüleyici bir sadeliğe sahip Echo, mükemmeliyetçi, ne istediğini bilen, hırslı, tutkulu; aynı zamanda zarif kadınlara özel.

christian dior jadore-Kışkırtıcı, asaletli bir kadının kokusu ışıltı veren İtalyan mandalinası, asalet ve inceliğin sembolü Şam gülü ile portakal çiçeğinin eşsiz zarafeti ile harmanlanmış eşsiz bir Jadore kadını...J'adore, Dior'un kadınlara sunduğu kocaman bir çiçek buketi; ışıltılı, neşeli, cesur ve tutkulu.

bunları önerebilirim
:34:

Son düzenleme:
Eğer dp'de bulabilirsen Givenchy-Ange ou demon le secret tavsiye edebilirim. İlk sıktığın anda beyaz çay kokusu alıyorsun ancak durdukça içindeki yasemin,karanfil kokusu ardından tam net olarak paçuli kokuyor. Adından da anlaşıldığı gibi melek yada şeytan,tam ikisinin arasında bi koku masum ama kışkırtıcı,ne zaman sıksam çevremdeki herkes bayılıyor.
Givenchy-Very irresistible de deneyebilirsin,20 farklı gülden yapılmış. Ben beyaz tenli olduğum için tenime yakışıyor,hafif hafif kokuyor.
Privacy women hediye edilmişti eskiden,onun da hafif pudramsı bir kokusu vardı. Boss femme,armani mania da deneyebilirsin. Parfüm seçimi çok önemli,yaşın,tenin,karakterin bunda etkili. Sen en iyisi söylenen parfümleri not al,tek tek dene :)

R10=ralph lauren ralph çok güzel ferah ve yumuşak bi koku.Deniz okyanus kokusu dedikleri var ya
M7 = cheap and chic bana biraz sabunumsu gelmiştir hafif bi koku
G6= jlo glow çiçek ve sabunumsu temizlik hissi veriyo
K7= kenzo leupar deneme şansım olmadı ama tam yazlık ve hafif bi koku olduğunu söylüyolar
D1=davidoff cool water bu koku yazlık ve fazla fresh.limon limon kokuyosun.Bana freshliği biraz fazla geldiği için almadım.
bi de ordaki görevli bana armani nin bi parfümünü denetti o da güzelmiş.ona çok dikkat etmemişim.yazlık, şeker baharat kokmayan bi koku demiştim.bunlardan istediğin bi koku bulabilirsin sanırım.ama özellikle R10u dene derim.

sana tek kelime şunu önereyim armani fairy olması lzm adı her sıktığımda çevremdekiler bayılıyor hafifte kokuyor koduda A15 almasan bile bikokusuna bak

tam aradığım konuydu. yaz kokusu bulmaya çalışıyordum. çok sağ olun kızlar. yarın çıkıp not ettiğim kokuların hepsine bakmaya çalışacağım

Back