D.kontrol hapı sonrası adet kesilmesi

burdju

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
12
0
86
38
İstanbul
Herkese merhaba ben 3 kutu yasmin adlı dogum kontrol hapı kullandım ve bırakmak zorunda kaldım ancak 1 ay oldu adet göremedım 2. kutudan sonra cinsel ilişki yaşamadım en son o zaman adet oldum ve 1 ay geçti ne regl belirtisi var neden kanamam sebebi ilacı bırakmış olmam olabilir mi ? en kısa zamanda doktora gideceğim ancak ilk sizlere sormak istedim..CADIARZU

Selam!
Hiç panik yapma. Ben de yasmin kullandım ve bıraktıktan sonra adetim tam 15 gün gecikti (45. gün adet gördüm). Gerçi ben 2 sene kullanmıştım, sen az kullanmışsın ama yine de vücut hemen alışamıyor demek ki... Doktorum 15 günden fazla gecikme olursa mutlaka gel demişti, 15 güne kadarki gecikmeler olabilirmiş. Ben de hamile kalmaya çalışıyordum, umutlanıp 2 kez idrar 1 kez kan testi yaptırmıştım hepsi negatif çıkmıştı, sonuç olarak 45. gün adet gördüm. 2. adetten itibaren eski düzenine oturdu...

Kısa süreler zarfında hapa başlayıp bırakmak regl düzenini bozuyor. Dikkat edin. Doktora danışmanızda fayda var...

arada topak topak kan geliyor bırde bu ara hep hazır yıyorum ve stres cok.Acaba hamılemıyım dıye düşünüyorum ama amerıkaya geldıgımde hap kullanıyordum ve ilk geldıgımde adet oldum ama sonrasında hemen hemen 2 ay gectı daa olmadım topak topak kan harıcınde kafama takılan bu.

hamile değilsindir. bende ilacı bıraktıktan sonra tam 1ay olmadım yanı toplamda 60 gun falan adet gormedım kac kere test yaptırdım ama negatıftı sonra basladı adetım artık duzene gırmeye basladı ama 3 ay gectı yanı. ılacı bıraktıktan sonra duzensızlık olmaı normalmıs. ben dr gıtmıstım o soylemıstı.

Sağol canım ya içimi rahatlattın hiç kullanmamıştım bu hapı bir süre sonra yeniden başlayağım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…