kizlar size bisey soracam insallah aranizda bana yardimci olabilecek biri vardir.
sorum su
dogum kontrol hapi kullaniyorum ben 7 gun ara vermistim adet olacaktim ilk uc gunu olmadim sonradan oldum adetimin son gunu yani daha henuz hapa baslamadan evvel esimle iliskiye girdik ama adetim bitmisti aslinda hapa baslama zamani gelmemisti yani
pazartesi aksami iliskiye girdik sali hapa basladim pazartesi bi korunmam yoktu adetten yani o 7 gun surecinde hamile kalma riskim varmis??? sonucta o 7 gun adet icin ayirilmis birgun ben tam 7 gun olmadim biraz kariisk oldu galiba ama lutfen biri biseyler yazsin isteyim ve delirmek uzeriyim kendimi ise veremiyorum ((*
yani suan hamile kalma riskim varmi??
sali aksami basladim dogum kotnrol hapina suan kullaniyorum duzenli ama birde yani sira ertesi gun hapi kullanmak tehlikeli degilmi
kizlar vallahi delirecem yani hamile kalma sansim varmi
sonucta adetim bitmisti ve korunma gunu gelmemisti o 7 gun sure icerisinde girdik biz iliskiye off
merhabalar..
öncelikle şunu belirteyim 7 günlük aranın 7 sinde adet görmek kural değildir..
Yani ara vermeye başladığının 2-3. günü başlayıp hapla devam ederken de sürebilir ya da bitebilir..Hiç bir önemi de yoktur..
Hapı düzenli kullandığın sürece ara verdiğin dönemde de seni korumaya devam eder..Hiç bir ek yöntem kullanmana gerek yok rahat ol..8.gün hapını almaya devam ettiysen gebe kalmazsın..
merhabalar..
öncelikle şunu belirteyim 7 günlük aranın 7 sinde adet görmek kural değildir..
Yani ara vermeye başladığının 2-3. günü başlayıp hapla devam ederken de sürebilir ya da bitebilir..Hiç bir önemi de yoktur..
Hapı düzenli kullandığın sürece ara verdiğin dönemde de seni korumaya devam eder..Hiç bir ek yöntem kullanmana gerek yok rahat ol..8.gün hapını almaya devam ettiysen gebe kalmazsın..
birazda olsa bu yorumu okudum ve rahatladim benim ilk ayim yani gecen ay kurtaj oldum kurtaj oldugum gun korunmaya basladim bu zamana kadarda ssadece birkez unuttum kullanmayi ertesi gun iki tane kullandim.
8.ci gun hemen hapi kullandim aksatmadan ama icim rahat etmedi yani korktum aceba hamile kalirmiyim diye cok tsk ederim ilgilenip yazdigin icin rahatlattin beni :)
:))Rica ederimm rahatlamana sevindim.Haplar o şekilde dizayn ediliyorlar zaten.Yani ara verdiğin dönem de dahil tam koruma sağlayacak şekilde..Akstmadığın sürece her türlü rahat ol..
aksatmadim hic yani sadece birkez unuttum iyi hos baslayalida henuz bir ay oldu dogum kontrol hapina ":) ama kesinlikle kolay kolay unutmam o korkuyu bidaha yasamak istemiyorum :) tekrar tsk ederim ilgilendigin icin:)