D Gebelik phesi ''Ltfen Yardm!!''

rihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
29
4
86
39
İstanbul
ben bugün doktara gittim dış gebelik şüpeleri var adetim geciktiği üçünçü günü kan testiş yaptırdım teste değerim 357.28 çıktı dörtgün sonra tekrar çağırdılar ve gittim alttan muane etti doktorum keseyi göremedi kan testini tekrar istedi ve yaptım değerlerim 1262.60 çıktı sonra pelvik sonografik inceleme yaptılar kese gözüktü ama risk var dediler fikrini alabilirmiyim çok endişeliyim 4 hafta 3 günlük 4.6 mm yaşım 24 son adetim 24 şubatbirde sonucta şunlar yazıyo ama ben anlamadım uterus gebelikle uyumlu olarak büyük olupintrauterin düzgün kontrolluperiferik uniform trofoblastikreaksiyon gösterentek gestasyonelsak mevcuttur bu ne anlama geliyo şimdiden çok teşekkür ederim
senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah yardımcın olsun inşallah canım..
ınşallah düşünülen olmamış ve sağlıklı bir gebelik süreci olur...
Lütfen aklına kötü bir şey getirme lütfen.
ınşallah burada bu konuya hakim birileri olurda sana destek verirler.

canim ya offff ben bu doktorlari anlamiyorum bazen. birincisi 1500 olmadan kese gorunmez. neyse senin gorunmus ve dis gebelik riski ortadan kalkmiisssssssssssssss.. bunu iyice kafanda tut. okey. yani dis gebe miyim deme? degilsin. ben dis gebelik gecirdim. kesenin esamesi yoktu.

ikincisi uterus gebelikle uyumlu olarak büyük olupintrauterin düzgün kontrolluperiferik uniform trofoblastikreaksiyon gösterentek gestasyonelsak mevcuttur

yazisindan tam bilgim olmasa da ben suphe gorulmustur uyumsuzdur,... problemi mevcuttur vs demiyor. gayet acik diyor ki
rahmin gebelige hazir, uyumlu
duzgur konturlu yani iyi gelismis duvarlarin bebegin tutunmasi icin ortam guzel
sonrasinda gelen kelime ise kontrolu ve uniform yani duzgun olan bir seyden bahsetmis. o da guzel.
gestasyonelsak dedidigimiz de bizim bildigimiz kese. kese vardir, duzgundur, uymludur, uniformdur, rahim gebelige hazirdir ve rahim duvarlari gebelik ile uyumludur diyor.

daha ne desin?

ama ben senin doktorunu begenmedim.

lekelenme var mi? yoksa hiiiccccccccccccc korkma. hicbirseycik olmayacak. bosu bosuna da telas yapma. tip terimleri yaziyor diye kendini heba etmissin. dis gebelik falan da yok. kese gorunmus cunku.

merhaba kibele çok teşekkür ederim fikirlerin içinokadar ihtiyacım vardı ki hiç lekelenme yada kanama olmadı

bene dr begenmedım
batma seklınde agrılarn oluyor mu 2 gunde bır hcg 2 ye katlıyor mu ?
benımkısı hemen anlasılsı varsa vardır yoksa yoktur kafana takma benı muayene ettıler dedıler ektopik ( ( dıs gebelik )

başka doktara da gittim oda aynısını söyledi kafam çok karışık arkadaşlar sadece herşeyin iyi olsun istiyorum

357.28 çıktı dörtgün sonra tekrar çağırdılar ve gittim alttan muane etti doktorum keseyi göremedi kan testini tekrar istedi ve yaptım değerlerim 1262.60 çıktı adet olacakmışım gibi ağrılarım var

arkadşlar ben en son 23 09 2011 de hastalandım 10.ay da 22 kisinde eşimle yüzeysel birleşme oldu. eşim boşaldı ama dışarıya emin olamadıgım için anında norlevo içtim ertesi gün hapı ama 1,5 ay oldu hala adet olmadım 2 kere gebelik testi yaptım negatif çıktı dış gebe olabilrmiyim?

canım dış gebelik olsa pozitif çıkardı..negatifse başka bir sorun vardır.aldığın ilaç geciktirmiş olabilir

canım dış gebelik olsa pozitif çıkardı..negatifse başka bir sorun vardır.aldığın ilaç geciktirmiş olabilir

dış gebelık idrar testinde çıkmaz genelde dıolr korkuyorum 2 kere yptım ıkısındede negatif ama idrar teswtı yaptım araştırdım ama adet geçikmesinden 10 gun sonra yapılan testler %97 dgru dıolar ama

önce sunu düzeltelim dış gebelik spermler içeri değilde dışarı boşalınca olmuyor.bütün gebelikler tüpte baslar rahme yuvalanır.dış gebelikte ise coğunlukla tüpte kalır yumurta.yani rahime ilerleyemez.yani sperm dışa bulaşınca orda gebelik oluşmuyo.zaten negatif cıkmış testin endişeye gerek yok

teşekkür ederim.

3 yildir çocuk istiyordum ilaçla olmayonca asilamaya karar verdik rahim filmi çekildim ve o ay hamile kaldim asilamaya gerek kalmadi ama test sonucun çok düşük cikti 51.8 doktor dış gebelik olabilir haftaya tekrar test istedi ben baska doktora gittim 3 gün sonra 236 olmuştu kese gozukmuyodu 4 gün sonra tekrar gittim 1353 olmustu ama kese yoktu 3 gunsonra gel gozukmezse alttan bakicam dedi gittim vee gozuktu haftaya kalp atisini dinlicez insaAllah yani sakin korkmayin hemen bekleyin sabredin biraz ve bol bol dua edin çevremizdeki insanlarada ettirin çok önemli hep bu sayfalarda bi umut ayni yoldan gecen olmuştur sonuç güzele gitmiştir diye sabahlara kadar aradim durdum simdi ben paylaşmak istedim belki boyle korkusu olanin yüreğine bi avuç su serpmis olurum insanin buna gerçekten ihtiyacı oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…