- 8 Ekim 2017
- 273
- 383
- 103
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
Ay aynen Allah kolaylık versin. Bı de tesettür kıyafetinde gör sen. Safiye Soyman gibi oluyordum az kalsın ...Biraz iri gögüslü biriyim.Gögüs kücültme ameliyati secenegini bekletmek durumundayim cunku henuz anne olmadim.Süt kanallarimin hasar almasindan korkuyorum.İri goguslu olanlar bilir cok çilelidir.Ne bikini üzeri ne sütyen kolay kolay bulamazsin bulsan da secenegin azdir.Ama dikkatimi ceken ekstra bi durum.Büyük beden kiyafet abiye sütyen ne varsa hepsini demode igrenc renk stil ve yaşlı işi yapiyorlar.Benim gibi olan ama zar zor bulan arkadaslar varsa tavsiye istiyorum.Daginin bir sutyeni vardi biraz genç işi kilo alinca oda olmamaya basladi daha buyuk cup da yok.Tavsiye edeceginiz marka model varmi?
valla guzel olanlardan da firtliyorlar anacimBiraz iri gögüslü biriyim.Gögüs kücültme ameliyati secenegini bekletmek durumundayim cunku henuz anne olmadim.Süt kanallarimin hasar almasindan korkuyorum.İri goguslu olanlar bilir cok çilelidir.Ne bikini üzeri ne sütyen kolay kolay bulamazsin bulsan da secenegin azdir.Ama dikkatimi ceken ekstra bi durum.Büyük beden kiyafet abiye sütyen ne varsa hepsini demode igrenc renk stil ve yaşlı işi yapiyorlar.Benim gibi olan ama zar zor bulan arkadaslar varsa tavsiye istiyorum.Daginin bir sutyeni vardi biraz genç işi kilo alinca oda olmamaya basladi daha buyuk cup da yok.Tavsiye edeceginiz marka model varmi?
iste dogru cup degil o yüzden yani güzel olanlarin ugun bedeni yok moda dünyasi büyük memelileri düşünmüyorvalla guzel olanlardan da firtliyorlar anacim
bende dun iki tane siparis verdim dagi nin badem seklinde olani imdirimde 90 d cup almak istersen :))iste dogru cup degil o yüzden yani güzel olanlarin ugun bedeni yok moda dünyasi büyük memelileri düşünmüyor
Hangisi o link falan verebiliyormusunuz bilmiyorum site kurallarinibende dun iki tane siparis verdim dagi nin badem seklinde olani imdirimde 90 d cup almak istersen :))
ozelden atabilirim :)) ozel msj kapali siz yazin ben atayom :))Hangisi o link falan verebiliyormusunuz bilmiyorum site kurallarini
bana öyle gelmiyo ya cok begenmiyorum bu tarz sonuncu idare eder ama digerleri gercekten kotuBir minik memeli olarak anlamam zor ama bak internette şöyle seksi şeyler de var büyük memeler için Eki Görüntüle 3099505 Eki Görüntüle 3099506 Eki Görüntüle 3099507
D cup suwen kullanıyorum memnunum görünüş de güzel ama fiyatlar uçmuş değmez. Lcw fena değil dedi bir arkadaşım, ona bakacağım, modeller de iyi açıkçasıBiraz iri gögüslü biriyim.Gögüs kücültme ameliyati secenegini bekletmek durumundayim cunku henuz anne olmadim.Süt kanallarimin hasar almasindan korkuyorum.İri goguslu olanlar bilir cok çilelidir.Ne bikini üzeri ne sütyen kolay kolay bulamazsin bulsan da secenegin azdir.Ama dikkatimi ceken ekstra bi durum.Büyük beden kiyafet abiye sütyen ne varsa hepsini demode igrenc renk stil ve yaşlı işi yapiyorlar.Benim gibi olan ama zar zor bulan arkadaslar varsa tavsiye istiyorum.Daginin bir sutyeni vardi biraz genç işi kilo alinca oda olmamaya basladi daha buyuk cup da yok.Tavsiye edeceginiz marka model varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?