cytotec ilacı hakkında

denizderinderen1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
22
-22
27
merhaba kızlar 14 haftalık hamileyim cytotec hapı ile düşük yapan var mı ? yeni öğrendim hamile oldugumu 2 hafta oldu ilacı getirttim ama kesin sonuç veriyor mu düşük yapmama yardımcı oluyor mu ? bebeğe hazır değilim korundugum halde hamile kaldım lütfen sadece yardımcı olun

haftalık bebeği İlaçla nasıl öldüreceksiniz çok afedersiniz düşüreceksiniz diyemiyorum çünkü 14 haftalık bebek düşmez ölür siz bebeği aldırmak için bile yasal süreyi geçmişsiniz. Bence siz bunu bir daha düşünün .

İns oldurmemissindr bebeğini bugün gördüm bende 14 haftalık bebeğimi ayrıntılı şekilde heryerri oluşmuş insan nasıl kıyar madem hazır değildinz her açıdan tedbirini alsaydiniz rabbim ne güzel yaratio akıl sır etmeyen mucize

Merhaba bende 15 haftalık gebeyim eşimle ayrılma derecesine geldik bu yüzden ben de sonlandırmak istiyorum bu hamileliği ilacı buldum ama etki eder mi bilmiyorum sizin mesajınızı gördüm bi umut size yazdım naptınız ilaç işe yaradı mı lütfen bana yardımcı olun lütfen

Sakın yapmayın nolur. Bizler yana yakıla o güzel haberi öğrenmek için canımızdan can veriyoruz sizin acımasızca öldürmeniz çok kötü

Buna yapma ona kendin bak

Sakın yapmayın nolur. Bizler yana yakıla o güzel haberi öğrenmek için canımızdan can veriyoruz sizin acımasızca öldürmeniz çok kötü
acımasız olduğumu düşünmeniz beni üzdü 13 yaşında bi kızım var madde bağımlısı adamla evliyim ailem sahip çıkmıyor yıllarca kızım için sabrettim sonra bu adam yüzünden hpv oldum rahim ağzı kanserinin kenarından döndüm kolposkopiler aşılar leepler hastalığımla uğraşırken hamile kaldım oysa bu adamın çocuğu olmaz tüp bebek ile olur denmesine rağmen ben de kontrol hapını bırakmıştım çünkü.şu sıra madde kullanımını evde her gün yapmaya başladı artık dayanamıyorum ayrılmak istiyorum ama karnımda bebekle çalışamam bu adamı 13 sene daha çekersem gerçekten ölürüm

Offff çok zor gerçekten Allah onu bildiği gibi yapsın bışanamazmısın bi şekilde bi yolunu bul neden bile bile çekiyorsun evde madde kullanmak nedir hemde 13 yaşında kızı varken. Keşke birliktelik yaşamasaydın öyle biriyle.

Ama inan isteyerek bi birliktelik değil canı isterse aldatıyor dokunmuyor canı isterse mecbur bırakıyor beni,kaç kere reddettiğim için yataktan yerlere atıldım evde terör estirdi ama ben tedbirimi ilaçla aldım zaten istesem ikinci çocuğu 13 senede kaç kere yapardım,ama yine onun pisliğinden dolayı hpv oldum korkum ölümden yana değildi bana bişey olsa kızım o adamla napardı aile bana sahip çıkmadı kızıma mı çıkacaktı,bazen diyorum kanseri göze alıp ilacı mı içseydim sonra diyorum saçmalama kızım üçin yaşamam lazım ama sonra bu gebelik çıktı insan hamile kaldı diye yas tutar mı ben tuttum hala kendim de değilim karnımdakine karşı vicdan azabı çekiyorum,rabbimin gücüne gitmesin ama hep dua ettim allahım sen anne baba olmayı hakedene nasip et diye ama bilemiyorum ki rabbimin planı ne?rabbim tez zamanda size de nasip etsin

Bu kadar büyük haftalı bir gebeliği o ilaçla sonlandıramazsınız ve sizin hayatınız tehlikeye girer. Bu durumda 13 yaşındaki kızınız için bir planınız var mı?

Çok üzüldüm sizin adınıza Rabbim yardımcınız olsun. Canınıza kıymayın kızını da koruyun. Bir doktora görünün danışın bakalım sizin için hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Bu kadar büyük haftalı bir gebeliği o ilaçla sonlandıramazsınız ve sizin hayatınız tehlikeye girer. Bu durumda 13 yaşındaki kızınız için bir planınız var mı?
Satan kişi sonlanır dedi beni mi kandırıyor üzüldüm ayrıca bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Bnde şuan 4 haftalik gebeyim ve düşük hapıyla düşük yapmam gerek çünkü evli deyilim buna mecburum ama düşük hapını bulamıyorum eczanelerde sizlerde varsa yardımcı olurmusunuz zor durumdayım çünkü

Bende dört haftalık gebeyim evli deyilim düşük yapmak zorundayım eczanede alamıyorum yok sizlerde varsa yardımcı olurmusunuz zor durumdayım gerçekten napicami bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…