- 19 Ağustos 2021
- 458
- 1.167
-
- Konu Sahibi Meyremasya
Bu nasıl iş anlamadım, youtube doktor hatası vs diyor ama doktoruma da güveniyorum, parça kalması durumunda internette kısırlığa rahmi almaya gidecek kadar sorunlardan bahsediyorlar iyice korktumÖyle maalesef o ilaçta çok ağrı yapıyor
Ben kürtaj oldum adette oldum ama şuan ara kanamam var anlamadım gitti 22 temmuzda adet oldum bitti Bi hafta olmadan kahverengi siyah kırmızı akintilarim başladı
Umarım öyle bisey yoktur kürtaj zaten hep tavsiye edilmiyor ben iki defa oldumBu nasıl iş anlamadım, youtube doktor hatası vs diyor ama doktoruma da güveniyorum, parça kalması durumunda internette kısırlığa rahmi almaya gidecek kadar sorunlardan bahsediyorlar iyice korktum
ben de 2 defa oldum, sonumuz hayrolsun, tez zamanda içimi temizlensin kendi sökülsünUmarım öyle bisey yoktur kürtaj zaten hep tavsiye edilmiyor ben iki defa oldum
Cidden bisey bırakanlara hakkımız haram olsunben de 2 defa oldum, sonumuz hayrolsun, tez zamanda içimi temizlensin kendi sökülsün
Çok sevindimM Meyremasya Bugün kontrole gittim çok şükür içimde kalan parça bitmiş, senin nasıl düşürebildin mi
Çok sevindimM Meyremasya Bugün kontrole gittim çok şükür içimde kalan parça bitmiş, senin nasıl düşürebildin mi
Merhaba benmde 6 haftalik kese dussun diye cytotec verdiler ama icmeye korkuyorum cok korkunc seyler okudm . Kalp atisi yok bu arada kendide dusmedi. Icince cok ciddi skintilar yasadnizmiKızlar boş kese var alinacak öncesinde bu ilaç verildi iki tane dil altı olarak iki saat oldu hiç etki etmedi siz kullandiniz mi nasıl etki etti
Bende üşüme ve sancı yapti tuvalete gidip geldim çok abartılı bir sancim olmadiMerhaba benmde 6 haftalik kese dussun diye cytotec verdiler ama icmeye korkuyorum cok korkunc seyler okudm . Kalp atisi yok bu arada kendide dusmedi. Icince cok ciddi skintilar yasadnizmi
Anladim peki sizin kac haftaliktiBende üşüme ve sancı yapti tuvalete gidip geldim çok abartılı bir sancim olmadi
Adet ağrısı gibi
zaten ilaç işe yaramadi kürtaj oldum
Boş keseydi malesef kanamam oldu sonrasinda durdu bekledik malesef gelismedi çok minik Bi emriyoyduAnladim peki sizin kac haftalikti