• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cymbalta kullanan yada kullanmış olan var mııı

evet ben kullanmıştım çok iyi gelmişti.tam olarak sounuzu sorsaydınız ona göre cvp verebilirdim

Nasıl bıraktınız ben 30 mg kullanıyorum. Birgün içmesem vücudum da uyuşukluklar oluyor. Artık bırakmak da istiyorum.

60 mglık kullanıyordum.bir gün içmemiştim de ilaç yoksunluğundan fenalık gelmişti.nefes darlığı halsizlik gibi nedenlerden alıyordum.gel zaman git zaman(bu arada 150 mg de başka ilaçlar alıyordum)cenazemiz sebebiyle ilaçlarımı almayı unuttum ve yoksunluğunu hiç hissetmeyince bir delilik yapıp hepsini kestim.çok kötü birşey ama 3 yıldır ilaç kullanmıyorum.sen sakın ama sakın böyle birşey yapma.drun sana zamanı gelince ilacını azaltacak.azalta azalta en sonunda bırakacaksın.dediğim gibi benimki kötü bir örnekti dediğimi yap yaptığımı yapma :KK66:

Doktorla daha önce görüştüm iyi hissettiğimde keseceğiz. Fakat nasıl içmeden dururum bilmiyorum. Dozu düşük ama vücudun çok duyarlı içini açıp bolerek bırakırsın dedimişti bi başka doktorda başka Bi ilaç veririm bırakırken diğerinin eksikliğini tamamlar dedi. Bilmiyorum ne yaparım. Ama sen iyi cesaret edip bırakmışsın.

Çalıştığım için doktora benim yerime annem gidecek bugün bakalım nasıl bıraktıracak. Azaltmak derken? Gün aşırı içerekse öyle bırakamadım

Back