Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorum cyclo-progynova isimli bi ilac verdi. Bunu kullanip hamile kalabilecegimi soyledi. Bu ilaci kullanip hamile kalan arkadaslar var mi cvp verirseniz cok sevinirim.
Bende iki ay kullandım bu ilacı sktürücü tarzında bi ilaç ayrıca hormonlarıda düzenliyor ben bırakalı bir ay oldu iki ay düzenli içtim şuan için bişey yk ama adetim şimdilik düzenli
merhaba, ben de bu ay cyclo içmeye başladım. doktorum bana da düzenleyici ve hamile kalmayı destekleyici olarak verdi. polikistik overliyim ve ben de merak ediyorum faydasını gören var mı???
Doktorum o kadar net konustu ki adetin 2. günü başla bi daha ki ay gecikince direk test yap dedi. Bilmiyorum arkadaslar insallah hepimiz faydasini goruruz.
Canım netteki araştırmalarıma göre o ilacı kullanıp hamile kalan biçok bayan var ama sende nasıl etki yapar bilmiyorum bende kullanırken çok ümitlenmiştim de takıldıkça bu konuya olmuyo malesef akışına bırak hayırlısını iste herşeyin zamanı var çünkü Allaha güçlük yok ol derse olur ama zaman
Oyle valla haklisin psikolojik olarak da cok takinti yapiyorum galiba bide düşük yaptim 6 ay once felan cok korkuyorum o yuzden de cok kafama takiyorum.
geçmiş olsun canım ama herşey Allah tan unutma biraz bizde bitiyor bazı şeyler bişeyi ne kadar çok istersek yada kafamıza takarsak mutlaka ters bişey oluyo biraz akışına bırakmak lazım bişeyleri yapabilsek keşke
merhaba, ben de bu ay cyclo içmeye başladım. doktorum bana da düzenleyici ve hamile kalmayı destekleyici olarak verdi. polikistik overliyim ve ben de merak ediyorum faydasını gören var mı???
Merhaba. Ben bir kere kullandim ve hormonel olaRak iyilesme sağladı fakat sonra bırakmak zorunda kaldım. Kullanamadim sonrasinda. bir kereyle de yeterli bi iyilesme olmadi tabii haliyle. Gecmis olsun umarim işe yarar