Cyclo-Progynova

YasarSibel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.235
0
0
İstanbul
arkadaslar ben polikistikover hastasıyım 3 4 ayda bir adet görüyorum doktorum bana cyclo-progynova adlı düzenleyici verdi 3 kutu kullan düzene girmezse gel dedi acaba aranızda kullanıptaa adeti düzene giren var mı????

arkadaslar ben polikistikover hastasıyım 3 4 ayda bir adet görüyorum doktorum bana cyclo-progynova adlı düzenleyici verdi 3 kutu kullan düzene girmezse gel dedi acaba aranızda kullanıptaa adeti düzene giren var mı????

Canım Bugün bende Doktoruma gittim Doktor da tedavi oluyorum Pco Tanısı koydu bana benimde adet düzensizliğim var ama benim şöyle her ay adet oluyorum ama 8 gün önceden yada 1 hafta varken falan bende merak ettim düzene giren varmı acaba ? Ben 21 gün kullanacam bakalım düzene girerse sana haber veririm sende bana haber ver olurmu???

ben üc kutu kullancam ikinci kutudayım canım ama düzenli kulanamıyorum unutuyorum bazen ne olur bilmiyorumm:26:

fatsib birinci kutu bittikten sonra ne kadar ara verdin...ikinciye ne zaman başladın....
Mrb cnm bende şuan kullanıyorum doktorum bana 3 kutu yani 3 ay kullan demişti adet düzene girmezse tekrar gel demişti birinci kutu bitmesine 2 gün kaldı bitince adetinin gelmesini bekle adetin gelince yani adetinin 5 inci günü ikinci kutuya başla demişti doktorum

benimde 2 ay kullanmam gerekiyordu ama aşırı sivilcelenme yaptı yüzümde o yüzden 1 ay kullandım sadece.kullandığım ay 25.günümde adet gördüm çok iyiydi ama bıraktığım için gene düzensizleşti.

BNM DOKTORUMDA BU İLACI VERDİ...ilaç bitince 7 gün ara ver ikinciye başla dedi.....

Canım yanlış anlamış olmayasın ben daha öncede kullanmıştım 7 gün ara mı niye öyle dedi anlamadım
benim doktorum birinci kutu bitince adetin gelmesini bekle adetin gelince,adetinin 5 inci günü ikinci kutuya başla demişti cnm

bendee aynı sekildeee kullanıyorum canımm

yok cnm birkaç kez üst üste sordum....bende sizin bildiğiniz gibi bildiğim için birkaç kez sorum ve 7 gün ara dedi

ben eczacı teknisyeniyim ilacı düzenli ve aksatmadan kullanmanız gerekiyor sorun gerçekten adet düzensizliği ise ilaç cevap veriyor ama muhakkak dr takibinde olmanız gerekiyor.

ben eczacı teknisyeniyim ilacı düzenli ve aksatmadan kullanmanız gerekiyor sorun gerçekten adet düzensizliği ise ilaç cevap veriyor ama muhakkak dr takibinde olmanız gerekiyor.

peki bu ilaç menapozda kullanılıyormu....ikinciye 7 gün aramı vermek lazım....

slm peki bu ilaç birinci kutu bitince adetimiz gelmesini bekliycez gelince adetin 5 inci günü ikinci kutuya başlıycaz acaba doğru biliyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…