Cyclo progynova

papatya sahra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2024
46
7
27
Merhaba arkadaşlar. Pcos olduğum için düzensiz adet oluyorum. Bebek istiyorm. Doktorum cyclo progynova isimli ilacı verdi. Tarlusal yazmasını istemiştim adet olabilmek için. Ama doktorum bu ilacı yazdı. Bu ilacı bir kutu kullanıp hamile kalabilen var mı aranızda?

Merhaba arkadaşlar. Pcos olduğum için düzensiz adet oluyorum. Bebek istiyorm. Doktorum cyclo progynova isimli ilacı verdi. Tarlusal yazmasını istemiştim adet olabilmek için. Ama doktorum bu ilacı yazdı. Bu ilacı bir kutu kullanıp hamile kalabilen var mı aranızda?
Ben de yeni başladım. Etkileri nedir sizde?

Merhaba düzenli adet görüyorum fakat doktorum bugün bunu yazdı neden olabilir? Aynı durumda olan var mı arkadaşlar?

Merhaba düzenli adet görüyorum fakat doktorum bugün bunu yazdı neden olabilir? Aynı durumda olan var mı arkadaşlar?
Bana adet olmadığım için söktürmesi için yazdı ayrıca ben polikistik over kistlere sahibim. Söktürücü özelliği dışında bir özelliği yok bildiğim kadarıyla.

Bebek istiyorsanız femara kullanabilirsiniz bence iyi bir doktora gidin ben bu ilacı 3 ay kullandım boşa kullandım gibi geliyor sonra iyi bi doktora gittim adet söktürücü verdi adet oldum sonrasında femara kullandım yumurtalarım büyüdü o ay içinde kontrollere gittim yumurtam istenilen boyuta gelince ilişki öneriyor ve o ay hamile kalmıştım bende adet düzensizliği var 3 4 ayda bir oluyordum pko yum umarım sende yakın zamanda hamile kalırsın 🤍

Tedaviye başlıyorum eylül de sanırım ilk olarak ilaçla baslaycz çatlatici ile. Hormon testi verdim. Doktor bir ay sonra gel sonuçlar için bir tane sonuç iki üç haftaya anca çıkar dedi. Adetlerim duzensizlesti. E nabizdan baktığım kadarıyla FSH denen hormonum yüksek sanırım

Bebek istiyorsanız femara kullanabilirsiniz bence iyi bir doktora gidin ben bu ilacı 3 ay kullandım boşa kullandım gibi geliyor sonra iyi bi doktora gittim adet söktürücü verdi adet oldum sonrasında femara kullandım yumurtalarım büyüdü o ay içinde kontrollere gittim yumurtam istenilen boyuta gelince ilişki öneriyor ve o ay hamile kalmıştım bende adet düzensizliği var 3 4 ayda bir oluyordum pko yum umarım sende yakın zamanda hamile kalırsın 🤍
Tedaviye başlıyorum eylül de sanırım ilk olarak ilaçla baslaycz çatlatici ile. Hormon testi verdim. Doktor bir ay sonra gel sonuçlar için bir tane sonuç iki üç haftaya anca çıkar dedi. Adetlerim duzensizlesti. E nabizdan baktığım kadarıyla FSH denen hormonum yüksek sanırımı

Pardon lh

X