- Konu Sahibi kerem34gul
Bu ilacı kullanan arkadaslar varmi ne icin kullandınız bir zararını gördünüz mü .kullanirken hamilelik doğru mu yada kalinabiliyor mu zaten .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 kapsül bitti mi bende kullandım bekliyorum adet olmayıBen daha yeni kullanmaya başladım ilaç bitti 4gündür kullanmıyorum doktor 7gün içinde regl olursun dedi ama hala olmadım kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Aynen banada bebeğe zarar verir korun demişti mutlaka ve kürtaj sonrası sürekli kanama ve kullandığım ilaçlar rahmimi çok inceltmişti bu ilacı verdi ilaç bitince adetin 2 ci günü gel dedi bakalım ne zaman adet olacağım .Doktor bana bu ilacı kullanırken korunma yöntemi kullan sakın hamile kalma bebekte anomali olur demişti. Rahmim incelmiş onun kalınlaşması için kullanmıştım.
Evet bitti 4 gündür bekliyorum regl olmayı21 kapsül bitti mi bende kullandım bekliyorum adet olmayı
Benimde üçüncü günüm inss düzenli oluruz birde bu uğraştırmaz sancı oluyormu sende sancı var bende hem belimde hem karnımda dün geceden beriEvet bitti 4 gündür bekliyorum regl olmayı
Pardon ben yanlış mi anladım bilmiyorum ilaç bitene kadar adet olmuyorsun bu ilacı kullanınca ilaç bitikten sonra bir hafta içinde adet oluyorsunBen daha yeni kullanmaya başladım ilaç bitti 4gündür kullanmıyorum doktor 7gün içinde regl olursun dedi ama hala olmadım kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Evet aynen öyle canim ben de ameliyat olmuştum rahmimin şekli t şeklinde ydi. Histereskopi oldum sonrasında 2 ay bu ilacı kullandım ve Dr. Korunun demişti.Pardon ben yanlış mi anladım bilmiyorum ilaç bitene kadar adet olmuyorsun bu ilacı kullanınca ilaç bitikten sonra bir hafta içinde adet oluyorsun
Anladım Cnm hayırlısı ben ilacın 4 cu günü adet oldum hayırlısı bakalım nolucakEvet aynen öyle canim ben de ameliyat olmuştum rahmimin şekli t şeklinde ydi. Histereskopi oldum sonrasında 2 ay bu ilacı kullandım ve Dr. Korunun demişti.
Ben adet oldum tam anlamıyla bu sabah sende varmi birşeyEvet aynen öyle canim ben de ameliyat olmuştum rahmimin şekli t şeklinde ydi. Histereskopi oldum sonrasında 2 ay bu ilacı kullandım ve Dr. Korunun demişti.
Bebeğe ciddi zararlar verebiliyormuş hamile kalırsan bu ilacı kullanırken bende bilmiyorum artık hangisi doğruBanada geçen ay adet olmadığım için vermişti doktorum ama bana korun demedi zaten bebek istiyorduk ilacı kullanırken hamile kalabilirsiniz yumurtaları düzenliyor dedi'her doktor farklı bişey söylüyor.8 gün kullandıktan sonra regl olmuştum.
Hayır Doğum kontrol hapı değil kesinlikle tedavi amaçlı adet düzensizliği icinKzlar bu dpgum kontrol hapimi banada yumurtalari baskilamak icin verdi doktor. Dog kontrol hapi dedi
Bende olmamıştı özellikle bel agrisiKzlar ilaci ictimin 4 gunu cok belim kasigim agriyor ya adet olcak gbi sank8 sizdede oldumu
Belim oyle bi agriyorki adetken boyle agriyordu anlamadm hayirlisuBende olmamıştı özellikle bel agrisi