• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo-progynova

Elfgltn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
6
1
1
31
Kızlar cyclo-progynova hap kullanan varmı aranızda birşey sormam lazım lütfen cevap verin bana

Arkadaslar 2. Ve 3. Kutuya adetin kaçıncı günü başlıyorsunuz?

Ben kullaniyorum
Canım benm tam ilacın ortasında kahve tonunda akıntım lekelenme gibi oluyor ama baya oluyor birkaçgün sonra rengi acıla acıla krem rengine sonra beyaza dönüyor böylece birkaçgün temiz kalıyorum sonra adet oluyorm adetim bitiyor birkaçgün sonra başlıyor lekelenme gibi. Doktora sordum ilaçtan dedi ama tatmin olmadm. Sendede oluyormu? Bir de geçen ay adetm 3 gün sürdü 2 gün durdu sonra tekrar başladı birkaçgn ve bitti

Ilac bittikten sonra adet oldugunuzda 7 gun sonra tekrar baslayacaksiniz ben bu ilaci 16 yildir kullaniyorum malesef ama arada bir terk ediyorum cok fazla kullanmak iyi degil

Ilac bittikten sonra adet oldugunuzda 7 gun sonra tekrar baslayacaksiniz ben bu ilaci 16 yildir kullaniyorum malesef ama arada bir terk ediyorum cok . peki memede kist yaptı mı ben 1.5 yıl.kullandim memede kist yaptı dr lar daha on yıl kullanma mi söylüyor. Yaşım 33.siz kaç yaşındasınız yan etkileri neler oldu

Benim suan birsey yok konturellerimi yapiyorum ben 37 yasindayim yan etkileri istahi cok acmasi ama her ilac gibi zararli yanlari var bende kullanmak zorundayim yoksa kalp rahatsizligi kemik erimesi vb rahatsizliklar olusur dedi doktor kist varsa gogsunde dikkat et konturellerini ihmal etme gecmis olsun canim Rabbim hayirli sifani versin

Merhabalar bende 1 ay içinde 2 sefer regli oldum .doktor bana düzenli regli olmam icin verdi.normalde çok duzenlidir regli lerim ilk kez oldu böyle bir durum.ilacın 12.gününde kahe rengi lekelenme oluyor suan 2.hala devam ediyor.neden böyle oluyor ilaçtan dolayı mı. Birde 1 ay içinde 2 sefer regli olan var mı aranızda. Sizler neden kullanmistiniz.

Merhabalar ben 6 7 aydır adet olamıyordum bu ilacı kullanmaya basladım 7. gününde adet oldum şiddetli ağrılı geçti adetim bitti fakat tekrar içmeye devam etmeliyim yada kaç gün sonra içmeye baslamalıyım bir fikriniz varmı acaba?

Ilac bittikten sonra adet oldugunuzda 7 gun sonra tekrar baslayacaksiniz ben bu ilaci 16 yildir kullaniyorum malesef ama arada bir terk ediyorum cok fazla kullanmak iyi degil
Geçmiş olsun.Uzun zamandır kullandığınızı okuyunca size birşey sormak sitedim. bana polip teşhisiyle dr um cylo-progylova ilacını verdi ama ben dalgınlıkla günde 1 tane yerine sabah akşam kullandım. Son beyaz ilacı içince farkettim. Dr um seminerdeymiş ulaşamadım. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilemedim. Kahverengilere günde 1 kez olarak devam etmelimiyim. Sonuçta hormon ilacı olduğu için fazla doz kullandığımdan çok tedirgin oldum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Back