Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benm tam ilacın ortasında kahve tonunda akıntım lekelenme gibi oluyor ama baya oluyor birkaçgün sonra rengi acıla acıla krem rengine sonra beyaza dönüyor böylece birkaçgün temiz kalıyorum sonra adet oluyorm adetim bitiyor birkaçgün sonra başlıyor lekelenme gibi. Doktora sordum ilaçtan dedi ama tatmin olmadm. Sendede oluyormu? Bir de geçen ay adetm 3 gün sürdü 2 gün durdu sonra tekrar başladı birkaçgn ve bittiBen kullaniyorum
Ben bittiği günden 1 hafta sonea başlıyorum doktor öyle dedi canım genelde adetin 5. Günü oluyorArkadaslar 2. Ve 3. Kutuya adetin kaçıncı günü başlıyorsunuz?
Ben ilaç bitiyor 5. Gün adet oluyorum. Yani 3.gün mu başlamam gerekiyorBen bittiği günden 1 hafta sonea başlıyorum doktor öyle dedi canım genelde adetin 5. Günü oluyor
Ilac bittikten sonra adet oldugunuzda 7 gun sonra tekrar baslayacaksiniz ben bu ilaci 16 yildir kullaniyorum malesef ama arada bir terk ediyorum cok . peki memede kist yaptı mı ben 1.5 yıl.kullandim memede kist yaptı dr lar daha on yıl kullanma mi söylüyor. Yaşım 33.siz kaç yaşındasınız yan etkileri neler oldu
Geçmiş olsun.Uzun zamandır kullandığınızı okuyunca size birşey sormak sitedim. bana polip teşhisiyle dr um cylo-progylova ilacını verdi ama ben dalgınlıkla günde 1 tane yerine sabah akşam kullandım. Son beyaz ilacı içince farkettim. Dr um seminerdeymiş ulaşamadım. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilemedim. Kahverengilere günde 1 kez olarak devam etmelimiyim. Sonuçta hormon ilacı olduğu için fazla doz kullandığımdan çok tedirgin oldum. Yardımcı olursanız sevinirim.Ilac bittikten sonra adet oldugunuzda 7 gun sonra tekrar baslayacaksiniz ben bu ilaci 16 yildir kullaniyorum malesef ama arada bir terk ediyorum cok fazla kullanmak iyi degil