Cyclo progynova yı kist için kullanan var mı

yasev

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
384
39
318
Konya
Slm kızlar bu ay tup bebek tedavısıne baslayacaktık....ama doktorum küçük bir kist gördü.cyclo progynova verdi.nasıl kullanacağımı bilmiyorum.drum yurt dışında olduğu içinde soramadım...prospektusunde ilk kullanan adetin 5.gunu baslar yazıyo. beyaz drajelerden başlayacağım değil mi?birde kist için kullanan varsa kmıştınız bu ilaçla yok oldu mu...?

Kistiniz yok oldu mu?

Canm ben de gecen ay olusmustu 4 cmlik ayni ilaci bende kullandim.bana sabah 1 aksam 1 al dedi.ama bazilarina gunde 3 tane denmis neye gore degisiyor bilmiyorum..ben on gun ictim bittikten 2 gun sonra adet basladi adetin 2. Gunu gittim cok sukur 1.5 cm ye dusmus...o da gider dert etme dedi.

Bana da folikül kist için verdi, geçem ay tarlusal kullanmıştım kist erimediği için bu ay bunu verdi ama 5. günümde olmama rağmen kasık ağrısından ölüyorum. Öyle bir ağrı ki sanki karın bölgem ve arkası komple ağrıyor, ağrı oralara da vuruyor yani. Çok fena bir sancı. Gün içinde şiddeti azalıyor ya da çıkıyor ama hep var. Bu normal mi başka ağrı yaşayan oldu mu

merhaba banada doktorum bu ilacı verdi, bende de 3 cm çatlamamış yumurtadan dolayı kist var ,sağ tarafımda, bu alç ile birlikte sancılarımda var sağ tarafta bende bilemiyorum bu ağrılar iyi mi yoksa kötü bir durumun habercisi midir? sizin tedavi süreciniz nasıl gidiyor? paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…