How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

cyclo progynova sorunu !!!

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.155
298
Arkadaşlar bende sürekli bir adet düzensizliği vardı. Pek umursamıyordum. Bir ay gelmezse öteki ay geliyordu. Ama bu bahar aylarında olayın boyutu değişti. Kasıklarımda bir ağrı vardı, böyle adet dışı koyu renkli akıntı da görünce doktora gittim. Over kisti çıktı. Doğum kontrol hapı kullandım. Bir ay sonra kontrole gittim, geçmiş dedi.
Buraya kadar tamam, 1 ay daha düzenli adet oldum ilaçsız. Daha sonra yine başa döndüm, 2 aya yakın kanama olmadı. Saçlarım dökülüyordu. Tekrar doktora gittim, bu defa kist değil kistler oluşmuş, küçük boyutlarda. Doktor adet söktürücü tarlusal verdi. Kullan, adet olunca 3. gün gel test yapacağız dedi. Dün gittim, 3. günümdü. Bugün sonuçlar çıktı. Doktor cyclo progynova adlı ilacı verdi.
Bunu kullan 1 ay sonra tekrar gel dedi.
Ama sorun şu ki, ben zaten çok zayıf biri değilim. Bu ilacın da kilo yaptığını duydum. Kullananınız varsa lütfen söyleyebilir mi? Kilo yapıyor mu bu ilaç?
Ayrıca işe yarıyor mu arkadaşlar, 1 ay sonra beni tekrar çağırdı tekrar test felan yapıp kullan veya kullanma mı diyecek. Oooff kafam çok karıştı. :ssz:

Arkadaşlar bende sürekli bir adet düzensizliği vardı. Pek umursamıyordum. Bir ay gelmezse öteki ay geliyordu. Ama bu bahar aylarında olayın boyutu değişti. Kasıklarımda bir ağrı vardı, böyle adet dışı koyu renkli akıntı da görünce doktora gittim. Over kisti çıktı. Doğum kontrol hapı kullandım. Bir ay sonra kontrole gittim, geçmiş dedi.
Buraya kadar tamam, 1 ay daha düzenli adet oldum ilaçsız. Daha sonra yine başa döndüm, 2 aya yakın kanama olmadı. Saçlarım dökülüyordu. Tekrar doktora gittim, bu defa kist değil kistler oluşmuş, küçük boyutlarda. Doktor adet söktürücü tarlusal verdi. Kullan, adet olunca 3. gün gel test yapacağız dedi. Dün gittim, 3. günümdü. Bugün sonuçlar çıktı. Doktor cyclo progynova adlı ilacı verdi.
Bunu kullan 1 ay sonra tekrar gel dedi.
Ama sorun şu ki, ben zaten çok zayıf biri değilim. Bu ilacın da kilo yaptığını duydum. Kullananınız varsa lütfen söyleyebilir mi? Kilo yapıyor mu bu ilaç?
Ayrıca işe yarıyor mu arkadaşlar, 1 ay sonra beni tekrar çağırdı tekrar test felan yapıp kullan veya kullanma mı diyecek. Oooff kafam çok karıştı. :ssz:

bu ilacın adını ilk duyduğumda kilo aldırıyormuş diye duymuştum .. kendim de adet düzensizliği yaşadığım için doktorum bunu verdiği zaman çok sevinmiştim :) o aralar 37-38 kg arasında geziniyordum ancak doktorum öyle sanıldığı gibi kilo aldırma olayının herkeste görülmediğini , zaten yapı olarak da zayıf olduğum için fazla umutlanma demişti... maalesef bende hiiiç kilo etkisi olmadı... kilo aldırdığını dediğim gibi sadece 1 kişide duydum...
eğer yapın kilo almaya müsaitse sen yine de bu ilacı kullanırken yediklerine biraz dikkat edersin :34:

bu ilacın adını ilk duyduğumda kilo aldırıyormuş diye duymuştum .. kendim de adet düzensizliği yaşadığım için doktorum bunu verdiği zaman çok sevinmiştim :) o aralar 37-38 kg arasında geziniyordum ancak doktorum öyle sanıldığı gibi kilo aldırma olayının herkeste görülmediğini , zaten yapı olarak da zayıf olduğum için fazla umutlanma demişti... maalesef bende hiiiç kilo etkisi olmadı... kilo aldırdığını dediğim gibi sadece 1 kişide duydum...
eğer yapın kilo almaya müsaitse sen yine de bu ilacı kullanırken yediklerine biraz dikkat edersin :34:
Canım çok sağol cevabın için. Evet zayıf değilim balık etliyim. Bir kalça var hele ooff offf. :5:
Ama işte yememe dikkat etsem bile aldırır diye korkuyorum ben de işte :( :26:

ayy bn de ortaokulda kullanmıştım bu ilacı(5. sınıf bitince adet olmuştum)...adet düzensizliğim olmuştu ....gittik doktora annemle küçük küçük kistler varmış bnde ve verdi bu ilacı....yuvarlak bi ilaçtı...hergüne bir tane galiba....hiç kilo fln olmadı aksine zayıflamıştım bile ki kilo almaya acaip musait bi yapım vardır....geçti rahatsızlığım ve bir daha hiç kullanmadım o ilacı ve yıllar yıllar sonra bu sitede okudum adını:)))

ayy bn de ortaokulda kullanmıştım bu ilacı(5. sınıf bitince adet olmuştum)...adet düzensizliğim olmuştu ....gittik doktora annemle küçük küçük kistler varmış bnde ve verdi bu ilacı....yuvarlak bi ilaçtı...hergüne bir tane galiba....hiç kilo fln olmadı aksine zayıflamıştım bile ki kilo almaya acaip musait bi yapım vardır....geçti rahatsızlığım ve bir daha hiç kullanmadım o ilacı ve yıllar yıllar sonra bu sitede okudum adını:)))

İnşallah bende de kilo yapmaz:21: Bekarım alan olmaz valla :8::9:

İnşallah bende de kilo yapmaz:21: Bekarım alan olmaz valla :8::9:

hahahahahah kıs korkma olmaz bişey,hem kimler kimler yuva kuruyooor sen mi kuramayacan:))))

ne kalçalar var bi bilsen,erkekler hep manken gibi hatunlara baksa türkiyede çok az kişi evlenirdi heralde...balık et iidir:)

hahahahahah kıs korkma olmaz bişey,hem kimler kimler yuva kuruyooor sen mi kuramayacan:))))

ne kalçalar var bi bilsen,erkekler hep manken gibi hatunlara baksa türkiyede çok az kişi evlenirdi heralde...balık et iidir:)
Yok kıs daha 20 yaşındayım, evliliğe var daha. Şaka bir yana sağlık için iyi değil fazla kilo. Onun için endişeleniyorum. Zaten bir kutu kullan gel dedi. İnşallah devam et demez :ssz:

kızlar karnım acayip çabuk acıkıyor. Acaba ilaçtan dolayı mı? Yemek yiyorum 2 saat sonra kazınıyorum resmen:41:

ben bu ılactan uc bucuk yılldır kullanıyorum hatta sımdı konu acmayı dusunuyordum ben evlıyım ve 29 yasındayım rahatsızlıgım da farklı ama bu ılac hem cok ıstah acıyor hem de cok gobek yapıyor. spor yap ve dıyet yap bu ılacı kullanırken bence. ben pısmanım yapmadıgıma. ama ılacı bırakma. adetı en ıyı duzenleyen en kluvvetlı ılactır ben erken menopozdayım benı bıle regl donemıne sokuyor

off bende aynı dertten müzdaribim babamı kaybettim ben 2006da ozamandan beri bu sorunu yaşıyorum..yine 2 aydır regl olamaıyorum kilom 96 1 yıllık evliyim bebeğim olsun istiyorum,diyete başlıcam sporla birlikte nerden nasıl başlıcam bilmiyorum doktor banada verdi o ilacı kilo açısından korktum bende başlamadım ama pazartesi doktora gitcem yine biliorum bu ilacı verecek mecbur kullancam

Kızlar yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum da bugün biraz kaçırdım galiba :50: İşe de başlayacağım nasıl diyet yapacağım hiç bir fikrim yok :26: Ne yapayım kızlar fikir verin bana :ssz:

Canım çok sağol cevabın için. Evet zayıf değilim balık etliyim. Bir kalça var hele ooff offf. :5:
Ama işte yememe dikkat etsem bile aldırır diye korkuyorum ben de işte :( :26:

ben ikinci kutuyu kullanıyorum bendede kist vardı laparoskopiyle alındı ve sonrasında doğum kontrol hapı kullandım sonrada doktorum buna başlamamı söyledi evet balık etliysen kilo aldırıyo bende balık etliyim bende aldım ama yediklerine dikkat ettiğinde pek fazla almıyosun ilk kutuda 4 kilo almıştım ama bu kutuyu kullanmaya başlarken dikkat ettim yediklerime ve başladığımdan beri hiç kilo almadım ama tabiiki inşallah kilo almazsın canım :)

bende bu ialcı 7 senedir kullandım kullanmayı bıraktığımda 8 ay
olmadığımı biliyorum banada erken menopoz denmişti şuanda da
primer over yetmezliği deniyor geçen ay ilacı bıraktım artık bebek
istiyoruz dra gittim ve bana menogon iğnesini verdi bakalım tarlusalden
sonra adetin 3.günü ona başlayacam istenilen tepkiyi verirse çatlatma
iğnesiyle normal yoldan deneyeceğiz ama bakalım kısmet herşey

Ben bunu bıraktım arkadaşlar. Gynelle diye bir ilaç var 4 tane kaldı şimdi içinde, onu kullanıyorum. Bu ilacı tecrübe eden var mı aranızda?:ssz:

ben kullanmıştım, dr a sorduğumda, çok yersen kilo alırsın. bu normaldede böyledir. Kilona dikkat et demişti.

ben 1 ay içinde 2 kutu kullandım yani günde 2 hap almamı söylemişti doktor zaten yediklerime dikkat eden birisiyim kilo aldırmadı bana bu ay tekrar kullanıcam bakalım

Kizlar ilk paketim bitti bugun 6.gunum adet olmadim henuz bisey yazin bana lutfennn :31::31: Kasiklarim arada agriyo batiyo bacaklarim agriyo arada bide adet oluyorum zannediyorum wc yee gidiyorum sadece bayaz bi akintim var :31:

merhaba ,hipo hipo hastasıyım. eğer dikkat etmezseniz ciddi kilo aldırıyor. 10 kilo aldım 3 yılda. aşırı şişlik de cabası.

ben bu ılactan uc bucuk yılldır kullanıyorum hatta sımdı konu acmayı dusunuyordum ben evlıyım ve 29 yasındayım rahatsızlıgım da farklı ama bu ılac hem cok ıstah acıyor hem de cok gobek yapıyor. spor yap ve dıyet yap bu ılacı kullanırken bence. ben pısmanım yapmadıgıma. ama ılacı bırakma. adetı en ıyı duzenleyen en kluvvetlı ılactır ben erken menopozdayım benı bıle regl donemıne sokuyor

Back