• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo-progynova nasıl kullanılıyo?

:teytey:canım banada aynı problemden dolayı verdi ama bana adetin 3.günü beyazlardan olmak üzere ok yönünde iç dedi selamlar...a.s.

arkadaşım banada verdi o hapı 2 aydır kullanıyorum.ilk ay kullandım ve hap bıttıkte 5 gün sonra adet oldum.ıkıncı kutuyuda kullandım bugun bıtelı 6 gun oldu daha adet olmadım.kullanan arkadaslar sız her kutu bıtımınde aynı gun mu adet oldunuz.???????????

arkadaşlar lütfen cevap beklıyorum kafayı yıycem.mutlaka o 7 gunluk aradamı adet olunuyo.

kutu biter bitmez regl olunmuyor, bittikten sonra 5.gun filan olmustum ben , yani 29.gunumde olmustum. ama cocuk isteyenlere onerilmiomus

stella peki bunu kullanıp hamile kalan yokmukii,mirage adet oldunu cnmm.....

selam bende bugun test yaptım biraz önce evde yaptm ama tam emın degılım acık pembe cıktı ıkıncı cızgı.aslında bugun adet gunum du benım bekleyemedım bı yapıyım dedım oyle cıktı.inş hamıleyımdır????aceba? cunku bellı belırsız bılmıyorum.3 aydır cyclo kullanıyodum

mirage peki bu ay kullandınmı cylo yu ve arkadasım bunu kullandıktan kaç gün sonra adet oldun:( CANIM İNŞ. HAMİLESİNDİR haber ver...:)))

mrb cnm ben de kullanmıştım ilac bittikten 1 gun sonra adet oldum yanı tam 29 gunde oldum sonraki 1 kutu kullandım 4 ay boyunca da duzenli olarak devam etti.sonra yine bozuldu :(

her bünye bir olmaz ben bekarken 1 sene kullandım kullandığım zaman adet oluyodum bırakınca olmadım
aşırı kilo aldırdı bana ilacı bırakıncada kilolarım kendiliğinden gitti
ben hiç faydasını görmedim

arkadaşlar ben 1 senedir kullanıyorum ben ilaç içmeden adet göremiyorum ama bu ilacı içince adet görüyorum ilaç bittikten 5 gün sonra oluyor yani her ay böyle kilo felanda almadım ama bazı aylarda 2 sefer adet görebiliyorsunuz ben öyle oldum ilacı bırakınca ben adet göremiyorum

bende kullandım hap bittikten 6 gün sonra adet gördüm.2 kutu kullandım biteli 3 gün oldu adetimi bekliyorum.

inşallah hamilesindir canım bende yeni başladım bu ilaca doktorum sadece beyaz olanları kullanmamı söyledi allah tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere yardımcı olsun

Back