• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CYCLO-PROGYNOVA kullananlar

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
0
46
Diğer
DHEA:238.1
FSH:6.52
LH:15.33
PROLAKTİN:24.8
SERBEST T3:5.25
SERBEST T4:18.26
TSH:1.75
TESTOSTERON,total:0.394
.
bebek istediğim için doktorum cyclo-progynova verdi. Ben pcosum bu ilacı kullanıp hamile kalan varmı? yada hormonlrı düzene giren varmı?

ben kullanmıştım arkadaşım ama histeroskopi sonrası vermişti üç ay, adetlerim düzenli gelsin diyeydi sanırım.adetinin 5. günü başlıyorsun.21 tane var içinde, ok yönünde kullanıyorsun.bitince de bihafta içinde adet oluyorsun.pco da adet düzensizliği yaptığına göre faydası olur herhalde

merhaba canım ben kullandım kürtaj olduktan sonra adetlerimin düzeni bozuldu doktorum verdi bebek olmasına fayda ediyomuş hormonları düzenliyo dedi bana doktorum ben faydasını gördüm adetlerim düzene girdi bebek oldumu dersen olmadı çünkü benim başka problemlerimde var ondan olmadı sana dilerim fayda eder

Ben daha önce kistin erimesi için kullanmıştım
Kistle birlikte 2 ay düzensizliğim oldu gittiğim başka bi doktor bana yine bu ilacı verdi.
Yumurtlamayı ve adeti düzenlediğini söyledi.
3ay kullanmamı istedi.başka problem yoksa 3 ay içinde gebeliği sağlıyormuş.

bekleyip göreceğiz bakalım

Ben daha önce kistin erimesi için kullanmıştım
Kistle birlikte 2 ay düzensizliğim oldu gittiğim başka bi doktor bana yine bu ilacı verdi.
Yumurtlamayı ve adeti düzenlediğini söyledi.
3ay kullanmamı istedi.başka problem yoksa 3 ay içinde gebeliği sağlıyormuş.

bekleyip göreceğiz bakalım

canım öncelikle cevabın için teşekkürler bende pcos var kaç aydır kullanıyorsun cyclo yu rabbim inşallah yardımcımız olur

Back
X