Cyclo Progynova kullananlar ???

rosemihra

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
459
184
31
Tüp bebek yapmıştım tuttu kalbi durdu kürtaj oldum. Ondan sonra ara kanamalarım başladı durmak bitmeyen.Kistim var küçük 2mm doktor cyclo progynova verdi kullanan var mı kızlar ? Kistim gider mi merak ediyorum . Tekrar tüp bebeğe başlıcam kistim giderse .

Ben kullanıyorum ama tup bebek tedavısındeyım. Hıstereskobı sonrası adet duzenım bozulmasın dıye verdı. 10 gun kaldı ılacın bıtmesıne.

Kist ıcın kullanan varmı bılemıyorum benım bıldıgım bu ılac adet duzenlıyor

Canım bende kullanıyorum yıllardır fakat adet olamadigim için doğal yolla bu yüzden kullanıyorum hala devam ediyorum.

merhaba, ben de tüp bebek tedavisine başlamak için gittiğimde yapılan kan testinde bazı hormon değerleri yüksek çıktığı için verdi doktorum bu hapı 21. günden sonra regl olacaksın reglinin 2.günü gel yeniden tahlil yapıp sonuca göre tedaviye başlayacağız dedi, benim reglim bir türlü başlayamamıştı az az geliyordu hapı kullanmaya başlayınca sökülebildim

Ben bu ilacı kullanıyorum dondurulmuş transfer hazırlık sürecinde başladım 4 martta transferim yapıldı beta hcg testine kadar devam etmemi söyledi doktorum günde 8 tane sadece beyazları içiyorum sabah 2 öğlen 2 akşam üstü 2 ve akşam 2 şeklinde devam ediyor.

X