• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık CYCLO PROGYNOVA KULLANANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Doktora gebelik icin ilk defa gittim, adet duzensizligim var , bu ilacı verdi. Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mi?

Doktora gebelik icin ilk defa gittim, adet duzensizligim var , bu ilacı verdi. Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mi?
Cyclo progynova nı kullanıp hamile kalan varmış ,canlı örnek aşağıdaki yazıda ,internetten buldum.

Eklentiler

• 8684F72D-16C3-4FA8-BCD4-075B86548B7D.webp
    8684F72D-16C3-4FA8-BCD4-075B86548B7D.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 181
Cyclo progynova nı kullanıp hamile kalan varmış ,canlı örnek aşağıdaki yazıda ,internetten buldum.
Tup bebek tedavisinde cok kullaniliyormus bu ilac, östrojen hormonu iceriyor ya, yumurtaliklari calistiriyormus. Herkes dusunmeyi biraktigim an oldu diyor ama bende oyle degil ki, adet duzensiz e mecbur ilac kullancam bi yandan ovulasyonla takip ediyorum ki gunler kacmasin, biraksan olmuyor birakmasan stresten güya olmuyor. Tamamen hersey duzenli olsa da gelisiguzel biraksam bana da surpriz olsa keske. İlla kendini kontrol etmek gerekiyor iste ya , gece gece içimi döktüm resmen😔 sen ne zamandır bebek dusunuyorsun kac yıldır evlisin

bende kullaniyorum ucuncu kutuya gectim henuz bisey yok takip etmedim gunlerimi olsun istiyoruz ne zamandir ama hersey nasip vakti zamani gelince olur insallah nasipte cocuk varsa tabi 😒 Allah hakkimizda hayirli olani versin

Back