Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tup bebek tedavisinde cok kullaniliyormus bu ilac, östrojen hormonu iceriyor ya, yumurtaliklari calistiriyormus. Herkes dusunmeyi biraktigim an oldu diyor ama bende oyle degil ki, adet duzensiz e mecbur ilac kullancam bi yandan ovulasyonla takip ediyorum ki gunler kacmasin, biraksan olmuyor birakmasan stresten güya olmuyor. Tamamen hersey duzenli olsa da gelisiguzel biraksam bana da surpriz olsa keske. İlla kendini kontrol etmek gerekiyor iste ya , gece gece içimi döktüm resmen sen ne zamandır bebek dusunuyorsun kac yıldır evlisin
bende kullaniyorum ucuncu kutuya gectim henuz bisey yok takip etmedim gunlerimi olsun istiyoruz ne zamandir ama hersey nasip vakti zamani gelince olur insallah nasipte cocuk varsa tabi Allah hakkimizda hayirli olani versin
bende kullaniyorum ucuncu kutuya gectim henuz bisey yok takip etmedim gunlerimi olsun istiyoruz ne zamandir ama hersey nasip vakti zamani gelince olur insallah nasipte cocuk varsa tabi Allah hakkimizda hayirli olani versin