- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
:) ben ilk defa duydum..
aaa kobaymıyım ben yanı :):) ben ilk defa duydum..
bacım ne mutlusun ya sevınmıstım oysakıbilmiyorum ki..
ılac bıtelı . gunum sanırım 4-5 gun ıcınde olurumne zaman adet günün inşallah hamile kalabilmişizdir bu ay :)
öyle düşünme allah büyük.eğer kısmetinde varsa her türlü olur.benimde bu ay 3 yumurta oluşmuştu adetim düzensiz olduğu için iğne verdi dr.inşallah hamileyimdir.daha önce düşük yaptığım için sanki olsada tutanamıyacak gibi geliyoryumurtam catlamıstı canım sonra kılıfa sıvı doldu onu atalım ve basklıayalım dedı ama dogum kontroö hapı degıl dedı.. ama sanmam hamıle olmam cunku 4 yumurtam gelıstı catladı hamıle kalamadım bunla hıc olmaz:)
ya birde anlayamadım canım nasıl oluyor o kılıfa sıvı dolması...rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor her ay umutla beklemek ve negatif sonuç almaköyle düşünme allah büyük.eğer kısmetinde varsa her türlü olur.benimde bu ay 3 yumurta oluşmuştu adetim düzensiz olduğu için iğne verdi dr.inşallah hamileyimdir.daha önce düşük yaptığım için sanki olsada tutanamıyacak gibi geliyor
Ii dusunelim iyi olsun canim Allahin izniyle bizimdr bebislerimiz olacak bak hamile kalabiliyorsun en azindanöyle düşünme allah büyük.eğer kısmetinde varsa her türlü olur.benimde bu ay 3 yumurta oluşmuştu adetim düzensiz olduğu için iğne verdi dr.inşallah hamileyimdir.daha önce düşük yaptığım için sanki olsada tutanamıyacak gibi geliyor
Ben cok enteresanliklar yasadim bir kerde kistin icinde yumurta olusmustu ne diyeyim vardir bir hayir insallah tez vakitte saglikli hayirli evlatlarimiza kavisuruzya birde anlayamadım canım nasıl oluyor o kılıfa sıvı dolması...rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor her ay umutla beklemek ve negatif sonuç almak
amiiin inşallah...benim regli günüme son bir gün o kadar stresliyim ki sürekli herşeye çatıyorum çok zor bi dönem umarım boşa çıkmaz.rabbim emeklerimizi de kalbimizide görüyo allah gönlümüze göre versin ne diyebilirim kiBen cok enteresanliklar yasadim bir kerde kistin icinde yumurta olusmustu ne diyeyim vardir bir hayir insallah tez vakitte saglikli hayirli evlatlarimiza kavisuruz
amiiin inşallah...benim regli günüme son bir gün o kadar stresliyim ki sürekli herşeye çatıyorum çok zor bi dönem umarım boşa çıkmaz.rabbim emeklerimizi de kalbimizide görüyo allah gönlümüze göre versin ne diyebilirim ki
amiiinn:)amin insallah canım tez vakıtte gelır bebıslerımız:)
benim bu ay gitti galiba pembe bi leke geldi az önceamin insallah canım tez vakıtte gelır bebıslerımız:)