kızlar öncelikle merhaba sizlere bir sorum olucak 2 yıllık evliyim benn adet düzensizliğim fazla kanamam vardı doktora gittiğimde kis olduğunu söyledi önce primolut verdi daha sonra hormonlarımın bozuk olduğunu söyledi ve Cyclo - progynova verdi bu gün kullanmaya başladım ve çocuğum olmuyor bu ilacı kullandığım zaman bazı şeylerin yoluna gireceğini söyledi, size sorum şu olucak bu hapı kullanıp hamile kalan var mı ?
cevap verirseniz sevinirim
birde hormon hapı olduğu için çok kilo alındığını duydum doğrumudur acaba ?
kızlar öncelikle merhaba sizlere bir sorum olucak 2 yıllık evliyim benn adet düzensizliğim fazla kanamam vardı doktora gittiğimde kis olduğunu söyledi önce primolut verdi daha sonra hormonlarımın bozuk olduğunu söyledi ve Cyclo - progynova verdi bu gün kullanmaya başladım ve çocuğum olmuyor bu ilacı kullandığım zaman bazı şeylerin yoluna gireceğini söyledi, size sorum şu olucak bu hapı kullanıp hamile kalan var mı ?
bende kullanıyorum bu ilacı ilk defa 2 aylık bir gecikme yaşamıştım dr gittim tarlusal verdi kullandım haziran 22 de adet oldum 5.günü cyclo progynova başladım günde bir tane bide dostinex verdi prolaktin yüksek diye haftada 2 defa yarım alıyorum şu an ilacın kahverengi olan kısmındayım 3 gün oldu mide bulantım var halsizim ve uyku halim var sürekli uyumak istiyorum yediklerim bulantı yapıyor yemesem aç kalıyorum nedendir anlayamadım gebelik olsa sizce bu kadar erken belirti verirmiki muallaktayım umutlanmakta istemiyorum ama çok halsiz ve yorgunum bulantı,uyku hali nedir anlayamadım fikri olan varsa yazsın lütfen
İnşallah kızlar Allahtan umut kesilmez sabır muhakkak verecektir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...adetimin 20.günündeyim dostinexle cyclo progynovayı düzenli kullanıyorum son 2 gündür aşırı kasık ve bel ağrım var sanki adet olacakmışım gibiyim heleki afedersiniz de dün gece ilişki sonrası kasıklarım çatlayacak gibi ağrıdı neden bilmiyorum akıntımda var inşallahhh bişeyler oluyordur Allahım duy sesimizi kurtar bizi bu ilaçlardan nolur
merhaba 3 cm kist için doktorum bu ilacı verdi, adetlerim düzenlidir ama kist oluşalı 2 gün geç geldi, ilaçta 6. günüm inşallah işe yarar, çoğunluk işe yarıyor diyor, soğan kürü yapmıştım ,işe yaramadı kistim 1 cm büyüdüKızlar önce çok uzun süren adet, sonra da olamama sonucu dr. kist olduğunu söyledi ve bu cyclo progynova ilacını verdi. Ama ilac bitti ,4 gun oldu hala adet olamadım. Kaçıncı günde adet oldunuz bu ilaçtan sonra? Olmasa da yeni kutuya başla 7. Gün dedi. Endiseliyim