• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo progynova kullanan var mı?

Kedisever12

Üye
Kayıtlı Üye
Pcos oldugum icin doktorum bana bu ilaci verdi kullanirken hamile kalabilirsin dedi 3. Ayimdayim kullandigim zaman bitince 7 gun icinde adet goruyorum bidahaki ay kontrole gidicem ilac bittikten sonra. Bu ilaci kullanip adeti duzene giren, hamile kalabilen var mi? Lutfen yardimci olun♥️♥️

İlaç kullandım bir kutu adet gördüm ama düzene girmedi hamilede kalamadım ,belki sen düzenli kullanınca kalırsın adetinde düzenlenir 🙂

İlaç kullandım bir kutu adet gördüm ama düzene girmedi hamilede kalamadım ,belki sen düzenli kullanınca kalırsın adetinde düzenlenir 🙂
Ben kullandım. Eğer düzenli yumurtlama oluyorsa ilaçla gebe kalma olasılığın yükselir, ama düzenli yumurtlamıyorsan sadece adet olmana yardımcı olur. Tamıtamına 16 17 ay kullandım bu ilacı, yum. tembelliği var diye yazdı her Dr. Ama boşa zaman kaybetmişim, ne yum. oldu kullanırken nede gebe kalabildim, sadece adet görmemi sağladı. İnşallah bu ilaçla sen gebe kalabilirsin 🤲🏻♥️

Ben kullandım. Eğer düzenli yumurtlama oluyorsa ilaçla gebe kalma olasılığın yükselir, ama düzenli yumurtlamıyorsan sadece adet olmana yardımcı olur. Tamıtamına 16 17 ay kullandım bu ilacı, yum. tembelliği var diye yazdı her Dr. Ama boşa zaman kaybetmişim, ne yum. oldu kullanırken nede gebe kalabildim, sadece adet görmemi sağladı. İnşallah bu ilaçla sen gebe kalabilirsin 🤲🏻
Insallah doktor da bana kullanirken gebe kalabilirsin dedi sadece adet gordurdu insallah hepimize nasip olur ♥️

Ben de kullanıyorum bu ilacı doktorumla başladım, bugün de çatlatma iğnemi oldum doktorum hamilelik gerçekleşse de bir süre kullanacaksın dedi yalnız. Bende pcos yok dolayısıyla düzenli yumurtlama oluyor diye düşünüyorum zaten yumurtalıklarımda sorun yok. İnşallah hayırlı olur kullanıp hamile kalan varmı?

Ben de kullanıyorum bu ilacı doktorumla başladım, bugün de çatlatma iğnemi oldum doktorum hamilelik gerçekleşse de bir süre kullanacaksın dedi yalnız. Bende pcos yok dolayısıyla düzenli yumurtlama oluyor diye düşünüyorum zaten yumurtalıklarımda sorun yok. İnşallah hayırlı olur kullanıp hamile kalan varmı?
Bende o ilacı kullanıyorum catlatma iğnesini sizmi istediniz ?? bende gebelik istiyorum ama bı türlü gebe kalamiyorm catlatma iğnesini yaptırsam acaba

Bende kullandım. İlk kutu adetin ikinci günü başladım ve bitirdim. İkinci kutuya ara vermeden başladım ve 6. İlaçta adet oldum. Adetten 16 gün sonra tekrar adet oldum. Benim düzenim bozdu anlayacağınız kist için vermişti doktorum bana

Bende kullandım. İlk kutu adetin ikinci günü başladım ve bitirdim. İkinci kutuya ara vermeden başladım ve 6. İlaçta adet oldum. Adetten 16 gün sonra tekrar adet oldum. Benim düzenim bozdu anlayacağınız kist için vermişti doktorum bana
Adetin 5. Günü başlamak gerekmiyor mu?

Bende o ilacı kullanıyorum catlatma iğnesini sizmi istediniz ?? bende gebelik istiyorum ama bı türlü gebe kalamiyorm catlatma iğnesini yaptırsam acaba
Doktorum önermişti bana, 2 senedir istiyorduk biz çünkü. Çatlatma bende işe yaramadı sonra aşılama denedik ilk seferde tuttu 1.5 aylık hamileym şuan☺️

Bende de kist var şuan 3 cu kutuya geçtim o yüzden gebede kalamiyorm

Back
X