Cyclo-progynova ilacını kullananlar lüftennn yardımcı olunnnn

88seyda88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
13
0
16
Zonguldak
merhaba bn 24 yaşında 2. 5 snelik evliyım 9 aydır korunmuyoruz ilk doktora gttiğimde prolaktın hormonum yüksek çıktı ilaçla düştü şimdi de 5 cm kıs var die diane 35 doğum kontrol hapı verildi o fayda etmedi küçülmedi yok olmadı . başka bi doktora gttim o da cyclo-prognova ilacını verdi inş fayda eder kulananlardan yorumları bekliyorumm acaba bu ilçla hamile kalabilirmiyimmm

Tatlm benim karnmda bebegim öldü kürtaj snrasi adet duzensizligi oldugu icin kullandm adetim pek duzeldi saylmaz ama kistlere iyi gelio diye biliyorum ama hamile kalmak zor onunla birlikte hamile kalmayi kolaylastran ilac vermediyse sen aktardan hayıt tohumu al cay yap ic ilacsiz iyi olursun her konuda

çok teşekürler cnm ya. artık hamile kalıp anne olmak istiyorum heray hüsran inş bu ay hüsran olmaz

Canım ben bekarım. Pcos hastası olduğum için kullandım ben. Ama sadece 1 aycık bende biraz kıllanma yaptı. Ondan bıraktım.
Ama kullanmadan evvel bu sitede bayağı araştırdım. Hamile kalanlar olmuş. Zaten yazıyordu reçetesinde çocuk arzu eden kadınlar kullanabilir falan diye.

doktorum bana bu ilaçla hamile kalabileceğimi söylemişti ama yinede sen kendi doktoruna sor istersen canım

bende bu ilactan kullandım bendede prolaktin hormonu yüksekti bide dostinex diye bi ilaç kullanmıştım bu ilacı 2 ay kullandım ilacı bıraktıktan sonra
rabbimin izniyle hamile kalmıştım çok stres yapmayın biliyorum bu süreç çok zor
bende her adet oluşumda ağlardım ama bakın nasip etti allah şuan 10 aylık bi kızım var
dua edin sabredin stres yapmayın herşeyi akışına bırakın bebek isterken insan bazen hayatı hep erteliyo çünkü bebek odaklı yaşıyosun ben kendimi ne kadar yıpratmışım şimdi daha iyi anlıyorum inş en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız

bende yaklaşık 7 senedir bu ilacı kullandım ama sadece adet düzenliyor
drumun bana dediği ilacın çok güçlü olduğu olası hamilelikte düşük tehlikesi yaratacağıydı
şuanda ilacı kullanmayı bıraktım menogon tedavisine başlıyoruz umarım iyi olur herşey

peki o 7 sene boyunca korunmadığınız halde mi çocuğunuz olmadı yoksa siz mi istemediniz

peki siz bu ilacı kullanırken çocuk istediniz de mi olmadı yoksa istemediniz mi

inş o günleri bnde görürüm

adetlerimin düzene girmesi için 3 ay kullanmıştım ben de, ama ilacı bırakınca tekrar düzensizleşti, bir işe yaramadı.
ama doktorum bu ilacı kullanırken asla hamile kalmamamı söylemişti.
ilacın adet söktürücü etkisi olduğu için hamile kalınırsa düşüğe neden olabiliyormuş.
sen doktoruna sor, hamile kalmaman gerekiyorsa mutlaka korun ve ilacın bitmesini bekle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…