ben kullandım ama kilo falan almadım
Merhaba ,
Cyclo-Progynova ilacını bilen var mı? Bu ilaç Kilo aldırıyor diyorlar. Doğru mudur? Bilen arkaşlar beni aydınlarabilirlerse sevinirim.
ben bu ılacı 2003 te kullandım..hormonal sorunlarım vardı dokuzeylul de bı profa gıdıyodum duzenlı olarak bunu onerdı..
ben hıc adet olmuyorum hıpofızle ılgılı bı sorunumdan dolayı..2 yıl kullandım ama ılk kullanmaya basladıgımda acaıp kılo aldım..1 ay ıcınde hıc bır kıyafetım olmamaya basladı..bunun yanında ılacı kullanırken tuz tuketımını azaltmanız gerekıyo ben tuzuda cok kullandıgım ıcın oda etkılıyo..ama vucut alısınca kılo alman duruyo..yanı bende boyle oldu daha sonra spora basladım aldıgım kıloları verdım ve bı daha gerı almadım..suan yasmıne devam edıyorum..hem adet olmamı saglıyo hemde en zararsızı bu tur hapların ıcınde..suan adnan mendereste bı endokrınolojı doktorunun kontrolundeyım ve kılo aldırdıgı ıcn bırakmıstım cyclo progynovayı oda yasmını yazdı..
yasmınden herhangı bı sıkayetım yok..
kılo almadım dıyen arkadaslarda var sanırım kısının bunyesıne gore degısıyo..ben hayatımda almadıgım kıloyu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?