Cyclo Progynova ilacını bilen var mı ?

Daliyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2010
2
0
36
İstanbul
Merhaba ,
Cyclo-Progynova ilacını bilen var mı? Bu ilaç Kilo aldırıyor diyorlar. Doğru mudur? Bilen arkaşlar beni aydınlarabilirlerse sevinirim.

kullandim ve degerlerim degismedi kilo aldirmiyor daha sonra doktor degistirdim baska bir ilac kullanmaya basladim
insallah size fayda eder

Merhaba ,
Cyclo-Progynova ilacını bilen var mı? Bu ilaç Kilo aldırıyor diyorlar. Doğru mudur? Bilen arkaşlar beni aydınlarabilirlerse sevinirim.

canım ben de bu ilacın adını ilk kilo ilgili bir konuşma sırasında duymuştum, tesadüfe bak ki bir ay sonra doktorum adet düzensizliği dolayısıyla bana bu ilacı yazdığında ne yalan söyleyeyim çok sevindim çünkü kilo problemim vardı ve ne yapsam kilo alamıyordum ama doktorum her ne kadar bünyeye göre farklılık gösterse de bu ilacın sanıldığı kadar kilo aldırmadığını söylemişti ... gerçekten de ben nerdeyse 1 kg bile alamadım :)

Ben de bu ilacı kullanıyorum şu an kilomda bir değişiklik olmadı 14. günü 1-2 damla kanamam oldu.Nette araştırdığım kadarıyla yumurtlama kanaması olabiliyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı??

Doktor adetlerimi düzene sokması için bana da verdi bu ilacı, ama ben kullanmadım. Bırakınca tekrar düzenim bozulur diye korktum. Çok şükür son 2-3 aydır kendiliğinden düzene de girdi zaten. Yumurtlamayı da destekliyomuş. Peki ilacı bıraktıktan sonra adetiniz düzenli mi devam etti?

ben bu ılacı 2003 te kullandım..hormonal sorunlarım vardı dokuzeylul de bı profa gıdıyodum duzenlı olarak bunu onerdı..
ben hıc adet olmuyorum hıpofızle ılgılı bı sorunumdan dolayı..2 yıl kullandım ama ılk kullanmaya basladıgımda acaıp kılo aldım..1 ay ıcınde hıc bır kıyafetım olmamaya basladı..bunun yanında ılacı kullanırken tuz tuketımını azaltmanız gerekıyo ben tuzuda cok kullandıgım ıcın oda etkılıyo..ama vucut alısınca kılo alman duruyo..yanı bende boyle oldu daha sonra spora basladım aldıgım kıloları verdım ve bı daha gerı almadım..suan yasmıne devam edıyorum..hem adet olmamı saglıyo hemde en zararsızı bu tur hapların ıcınde..suan adnan mendereste bı endokrınolojı doktorunun kontrolundeyım ve kılo aldırdıgı ıcn bırakmıstım cyclo progynovayı oda yasmını yazdı..
yasmınden herhangı bı sıkayetım yok..
kılo almadım dıyen arkadaslarda var sanırım kısının bunyesıne gore degısıyo..ben hayatımda almadıgım kıloyu aldım.

bende bu ilacı kullandım hipoganodoprik hipoganadizm tedavisi görüyorum ve bende çok fazla kilo aldım

Bende kullandım bu ilacı 2 sene. Erken menopoza girdim;adet olamıyorum.

İlk zamanlar ödem yaptı bende, birde bir arkadaşın dediği gibi tuz tüketimini azaltmak lazım.

Onun haricinde bende kilo yapmadı;bu kişinin bünyesine göre değişiyor yani...

Şuan başka ilaç kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…