- 22 Şubat 2015
- 18
- 4
-
- Konu Sahibi GelSomiNo_GelSo
Nasil yani ilac kullanirken olmuyormu ?Ben kullanıyorum ilaç bittikten 2 3 gün sonra adet olunuyor.bende bi yan etki yapmadı.
Yani ben adetimin 3. günü başladım ilaç 1 kutuda 21 tane çıkıyor o kutu bittikten sonra adet oluyorsun sonra dr gerek görürse bi daha veriyor .sen bebek tedavisi mi görüyorsun?Nasil yani ilac kullanirken olmuyormu ?
Yok hayir cnm duzensizlikten dolayi kullaniyorumYani ben adetimin 3. günü başladım ilaç 1 kutuda 21 tane çıkıyor o kutu bittikten sonra adet oluyorsun sonra dr gerek görürse bi daha veriyor .sen bebek tedavisi mi görüyorsun?
Düzenliyo gerçekten inşallsh sendede işe yararYok hayir cnm duzensizlikten dolayi kullaniyorum
Normalde kaç günde bi adet görüyorsun?mesala ben 35 günde bi görüyodum bu ilacı ilk kullanmaya adetimin 5.günü başladım ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum 32 güne indi adet aralığım.illacın içeriğini okursan daha iyi anlarsın.Ilac duzenliyoda bitince geliyo o zaman 21 gunde gelmis oluyo anlamadim ki
28 30 32 degisiyoNormalde kaç günde bi adet görüyorsun?mesala ben 35 günde bi görüyodum bu ilacı ilk kullanmaya adetimin 5.günü başladım ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum 32 güne indi adet aralığım.illacın içeriğini okursan daha iyi anlarsın.
O zaman düzensiz değilki 19 günden az 35 günden fazla olursa düzensiz sayılıyor diye biliyorum28 30 32 degisiyo
Soyle bu ay 1.gun geldi 2 ve 3 gunler gelmefi.4. Gun tekrar geldi bu sekil duzensizlik oldu bide yeni evliyim.yumurtlamayimi duzenliyo acabaO zaman düzensiz değilki 19 günden az 35 günden fazla olursa düzensiz sayılıyor diye biliyorum
Neden etmedikiben doktor tavsiyesiyle ara kanama için kullanmıştım ama fayda etmemişti
Neden fayda etmedi ki.sonra ne oldu ara kanamalar geçti mi sebebi neydiben doktor tavsiyesiyle ara kanama için kullanmıştım ama fayda etmemişti
Hormon bozulluğu vardı o ilaç bana faydz sağlamadıNeden etmediki
Ara kanamanın sebebi neydi acababen doktor tavsiyesiyle ara kanama için kullanmıştım ama fayda etmemişti
Ben kullanırken de öyle oluyodu sıkıntı olmaz kullanmaya devam etCyclo progynova kullanıyorum arkadaşlar.5. Gün ki ilacımla beraber kanamam başladı.bunu yaşayan var mı aramızda.Ara kanama normal midir? Ve de ben tüm yan etkilerini gördüm.