Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cyclo prognova hapını kullandıktan kaç gün sonra adet oldunuz ?
- Konu Sahibi ahse42
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet cyclo progynova tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 35
Benim de pasartesi bitti canım gelmedi daha gelse tüp bebeğe başlıyacazBenimde 3 gün oldu biteli hala gelmedi
İnşallah bizim de öle olur canımbenim ilaç bittikten sonra 5.gün öğlede gelmişti..
İnşallah canım hiç bir belirti Yok ama bekliyorum5. Güne kadar gelir normal
- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 42
Bende cnm dondurulmus embrıyo transferı olucamBenim de pasartesi bitti canım gelmedi daha gelse tüp bebeğe başlıyacaz
Bende cnm dondurulmus embrıyo transferı olucam
inşallah hayırlısı olur canım bende dondurulmuş yok baştan başlıyacaz adetimiz gelirse tabi
- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
Evet ben de e2 düşürdüm bununla ama aspirin vermediBu ilacı bana da verdi doktor. E2 yüksek dedi onu düşürmek için verdi. Peki beraberinde aspirin verdi mi doktor size
- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
Benim de tüp bebek tedavim başlayacaktı doktor 3. gün 6 folikül gördü ikisi zayıf ama e2 progesteron bakalım uygunsa başlayalım dedi. E2 62 çıkınca tedavi ertelendi. Cyclo progynova verdi. Önümüzdeki adette gel dedi. Sizin yaşınız kaç? Ben 40 yaşındayım.Ben de bugün son ilacı içtim ben de adet olunca Tüp bebek başlayacağım hayirlisiyla
- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
Ben 25 yaşındayım ama over rezerv bozuklugu var yani yaşımın genç olması bir ise yaramiyor. bende de hep 2 folikül görürdü ilk tedavide yumurta çıkmayınca Qoenzym q 10 başladım bu ay 5 folikül gördü benim için inanılmaz bir şey. Ama t sh yüksek diye tedavi başlamadı bu ay insallah baslarBenim de tüp bebek tedavim başlayacaktı doktor 3. gün 6 folikül gördü ikisi zayıf ama e2 progesteron bakalım uygunsa başlayalım dedi. E2 62 çıkınca tedavi ertelendi. Cyclo progynova verdi. Önümüzdeki adette gel dedi. Sizin yaşınız kaç? Ben 40 yaşındayım.
Merhaba. Tedaviye başladınız mı? E2 kaç olmlıymış?Benim de tüp bebek tedavim başlayacaktı doktor 3. gün 6 folikül gördü ikisi zayıf ama e2 progesteron bakalım uygunsa başlayalım dedi. E2 62 çıkınca tedavi ertelendi. Cyclo progynova verdi. Önümüzdeki adette gel dedi. Sizin yaşınız kaç? Ben 40 yaşındayım.
- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
Başladım canım bu ay iğnelere, cyclo progynova e2 değerimi düzelttiMerhaba. Tedaviye başladınız mı? E2 kaç olmlıymış?
30 küsür çıktı 38 idi galiba
1 hafta diyorlar genelde 2 gün daha bekle olmazsan ara veya git dr a.benim de hep bittiği gün adet olurdum son kullandığım da 5. Gün oldumHanımlar bende cylo prognova kullandım biteli bugün 4 gün oldu fakat adet olmadım yaaa niye böyle oldu yarın olurmuyumki ya olmazsam strestende olmuyo olabilirmi