• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo prognova hapını kullandıktan kaç gün sonra adet oldunuz ?

ahse42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
120
18
98
Konya
Arkadaslar tüp bebeğe başlayacaz doktor bu hapı verdi 21 gün kullandım ve biteli 4 gün oldu. Kullananlar kaç gün sonra adet gördünüz ?

Bugün 5.gundu hastalandım şükür

Bu ilacı bana da verdi doktor. E2 yüksek dedi onu düşürmek için verdi. Peki beraberinde aspirin verdi mi doktor size

Ben de bugün son ilacı içtim ben de adet olunca Tüp bebek başlayacağım hayirlisiyla
Benim de tüp bebek tedavim başlayacaktı doktor 3. gün 6 folikül gördü ikisi zayıf ama e2 progesteron bakalım uygunsa başlayalım dedi. E2 62 çıkınca tedavi ertelendi. Cyclo progynova verdi. Önümüzdeki adette gel dedi. Sizin yaşınız kaç? Ben 40 yaşındayım.

Benim de tüp bebek tedavim başlayacaktı doktor 3. gün 6 folikül gördü ikisi zayıf ama e2 progesteron bakalım uygunsa başlayalım dedi. E2 62 çıkınca tedavi ertelendi. Cyclo progynova verdi. Önümüzdeki adette gel dedi. Sizin yaşınız kaç? Ben 40 yaşındayım.
Ben 25 yaşındayım ama over rezerv bozuklugu var yani yaşımın genç olması bir ise yaramiyor. bende de hep 2 folikül görürdü ilk tedavide yumurta çıkmayınca Qoenzym q 10 başladım bu ay 5 folikül gördü benim için inanılmaz bir şey. Ama t sh yüksek diye tedavi başlamadı bu ay insallah baslar

Merhaba. Tedaviye başladınız mı? E2 kaç olmlıymış?

Hanımlar bende cylo prognova kullandım biteli bugün 4 gün oldu fakat adet olmadım yaaa niye böyle oldu yarın olurmuyumki ya olmazsam strestende olmuyo olabilirmi

Hanımlar bende cylo prognova kullandım biteli bugün 4 gün oldu fakat adet olmadım yaaa niye böyle oldu yarın olurmuyumki ya olmazsam strestende olmuyo olabilirmi
1 hafta diyorlar genelde 2 gün daha bekle olmazsan ara veya git dr a.benim de hep bittiği gün adet olurdum son kullandığım da 5. Gün oldum

Back