Bebek İkinci El cybex pallas 2

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
arkadaşlar bu üründen memnun musunuz.2. el olarak satan var mı?bir de öndeki güvenlik aparatı bebeği rahatsız eder mi?

[SUP]be[/SUP]
Ben onu çok araştırdım nerdeyse almak üzereyken vazgeçtim 1.sebep kendi kemeri yok ön barı çıkarına yine araba kemeri kullanıyorsun ki çocuğu rahatsız eder koca kemer ikinci sebep senin dediğin römer trifiks aldım çok memnunum

eşim çok inceler hep en güvenli ve iyisini almak isteriz birçok anne baba gibi. bunu çok araştırdı çarpışma testlerinde en iyisi buymuş.ama sonra o ön barı yaz sıcağında benim sıkılgan ve hareketli kızımı mahveder diye aldırmadım.ben bile görünce daraldım.hala almaya çalışıyo.kraft düşünüyordum yere sabitlemeli izofiksli bir model.ama onun da çarpışma testlerinde adı yok.römer 2. tercihimdi canım dediğin modele bir bakayım ay ne zormuş bu oto koltuğu işi.çok sağol.çok iade ediliyormuş dedi bir bebek mağazası bebek durmuyormuş sıkılıyormuş.dediğin gibi kendi kemeri olsaydı gözüm kırpmadan evet diyecektim ama yok.

ben ilk kızımda römer duo plus izofiksli oto koltuğu almıştım. çok memnun kaldım. gerçi kızım büyüdü. şimdi küçük kızımda kullanıcam .tavsiye ederim römeri

ben ilk kızımda römer duo plus izofiksli oto koltuğu almıştım. çok memnun kaldım. gerçi kızım büyüdü. şimdi küçük kızımda kullanıcam .tavsiye ederim römeri

römer de listemde inceleyeceğim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…